Spis middag med Torsten Gejl og Helsingørs byrådskandidater på torsdag d. 23. september

Kære alternative medlemmer i Helsingør

Torsdag d. 23. august kommer vores folketingsmedlem, Torsten Gejl, til Helsingør, hvor han sammen med vores byrådskandidater skal besøge et par steder i byen. Afslutningsvis skal vi spise aftensmad sammen på Café Chaplin, og til denne del håber vi, at du vil deltage, hvis du har tid og lyst?

Vi spiser kl. 18.00, og maden betaler lokalforeningen. Sodavand og øl kan købes.

Det vil være så hyggeligt at se nogle af jer lokale medlemmer, og du får også en god mulighed for at møde dine lokale byrådskandidater, Morten, Mette og Helene, og selvfølgelig Alternativets folketingsmedlem, Torsten Gejl.

Svar os på denne mail senest tirsdag d. 21, hvis du vil deltage. Det håber vi, at du vil!

Tid: 18.00

Sted: Café Chaplin, Kampergade 3, 3000 Helsingør

Andre nyheder fra valgkampen

Kandidaternes rækkefølge på stemmesedlen er fundet

Alternativet Helsingør har valgt, at vi ikke har en spidskandidat til kommunalvalget i år. Vores kandidater vil føre valgkamp som et hold, og de er sideordnet opstillet, således at det er den kandidat, der får flest stemmer d. 16. november, der skal repræsentere Alternativet i byrådet.

Alligevel var vi nødt til at finde ud af hvilken rækkefølge kandidaterne skal stå på stemmesedlen, da vi udfyldte kandidatlisten til kommunen forleden. Det løste vi med en lodtrækning, og her kan du se resultatet:

Øverst på listen kan du sætte kryds ved Mette Skamris. Lige under står Helene Liliendahl Brydensholt klar til at repræsentere Alternativet i byrådet og på den magiske 3’er finder du Morten Greve.

Alle kandidater glæder sig til at møde dig på gader og stræder i efteråret. Du er altid velkommen til at kontakte den enkelte kandidat og spørge ind til hendes/hans holdning til sager, der ligger dit hjerte nært. Og skulle du have lyst til at give en hånd med i valgkampen, vil vi tage imod den med kyshånd!

De grønneste hilsner fra bestyrelsen samt Morten, Mette og Helene