Spændende efterår i Alternativets Storkreds Sjælland

Alternativets sommerbegivenhed var så afgjort sommerhøjskolen på Kalø. En uge fyldt med nærvær, vidensdeling, mødet med nye mennesker og sjov, dans, sang og meditation.

I Storkreds Sjælland står vi dette efterår med en masse politik og events, som du kan engagere dig i. Først og fremmest skal vi have valgt en EP-kandidat mere. Landsmødet i maj åbnede op for muligheden af at hver storkreds har to kandidater til Europa-Parlament-valget.

Vi vælger en EP kandidat mere i Storkreds Sjælland - er det dig?


Går du med lyst til at engagere dig i EU og udvide den grønne blok, så tøv ikke. 16. november kl. 19-21 afholder Alternativet et ekstraordinært landsmøde, hvor vi vælger listerækkefølgen for EP- kandidaterne, EP-spidskandidat og flere HB-medlemmer.

Her i Storkreds Sjælland har vi valgt Valentina Crast som EP-kandidat i foråret, men indkalder til endnu et opstillingsmøde her i oktober (dato, tid og sted følger snarest i indkaldelsen) og vælger endnu en kandidat.

Hvis du er usikker på området, så er og bliver der masser af hjælp at hente. Har du lyst til og mod på at sætte dig ind i vores europapolitik, få en masse ny viden og være med i debatten om et grønt, humanistisk og globalt tænkende Europa, så stil endelig op. Der bliver et tæt sammenhold, kurser og besøg. Hvis du er i tvivl om noget ift. EP-valgprocessen, er du velkommen til at kontakte tovholder for Det Nationale Kandidatudvalg, Rasmus Rydahl rasmusrydahlalternativet@gmail.com

Folkemøde Møn
Alternativet er til stede på folkemødet i Stege fredag den 18.8. (de unges dag) og lørdag den 19.8.

Vi har en lille stand (nr. 87), lige når man kommer ind på hovedgaden i Stege.

Debatten, som Sascha står for, er lørdag kl 14-15 på scenen “Diversen”. Stand nr. 7 på kortet.

Det er i Rosengårdshaven, nede ved vandet. Kom meget gerne og vær med.

Du kan se kortet over stande og hele programmet m.m. på https://folkemoedemoen.dk/

Mangler du oplysning om noget, eller opstår der et problem, så er du velkommen til at kontakte Lene Ezzaaf på mobil nr. 23 37 93 23. Ulla går med flag og cykelvogn og deler frø-breve ud - her er du også velkommen til at være med og sprede den grønne gode stemning.

Vær opmærksom på uge 37 - vi venter besøg af Sacha og Franciska.

Vi glæder os til at give energi til det skabende fællesskab, som vi oplevede på sommerhøjskolen. Går du med en ide til en event eller en grøn middag eller et lille fællesarrangement, så send os en mail storkreds.sjaelland@alternativet.dk

:green_heart: Ulla