Sommernyhedsbrev fra Alternativet Esbjerg og Fanø

Kære grønne og dejligt alternative medlemmer!

Det er jo sommerferie for mange, og det betyder at aktivitetsniveauet er lidt lavere.
Det gælder nu ikke helt på Fanø, hvor vi har fundet 5, der gerne vil stille op til byrådsvalget. Sofie Valbjørn fortalte levende og angareret om, hvordan de i en lige nu lukket facebookgruppe er i fuld gang med at lave et valggrundlag. Det kan kun blive godt - Jo flere der går sammen, jo bedre plejer det at blive.

I Esbjerg kommune havde vi et rigtigt godt møde på Esbjerg Museum om hvad vi tænker ind i valggrundlaget. Karin havde lavet et flot oplæg, og vi vil udvikle videre på det inden næste møde den 9. august, hvor vi skal snakke videre om det - og du er naturligvis mere end hjerteligt velkomne til at byde ind med emner og ideer.

Nye emner er:

  • Natur – Hvad med den? Fanø er næsten ren natur, og i Esbjerg bor vi midt i Naturpark Vadehavet.
  • Iværksætteri – Vi skal bruge de mange resourcer vi får fra det nuværende olieboom til at forberede fremtiden derefter så bæredygtig som muligt.
  • Medarbejdere ved kommunen. Vi vil prøve at lave et politisk laboratorium med deltagelse af fællestillids M/K fra kommunen om hvordan vi kan komme fra kontrol til faglighed.

Men kom endelig med til mødet den 9. august. Det er rent kræs at få lov til at snakke om drømme og politikker.

Vi kan rigtigt godt bruge nogle flere kandidater fra Esbjerg Kommune, og vi mangler især nogen fra Ribe og omegn. Hvis du kender nogen, der kunne være interesseret, så hold dig ikke tilbage med at opfordre!
Eneste betingelser er at man har været medlem af Alternativet mindst tre måneder før opstillingsmødet (det vil her sige at du skal have meldt dig ind før den 16. maj 2017), og sender os et opstillingsgrundlag senest den 26. Juli på Esbjerg.fanoe@alternativet.dk.

I Fanø kommune er vi 15 medlemmer, hvoraf de 5 stiller op. Dét er super flot.:green_heart:
I Esbjerg kommune er vi 77 medlemmer, hvoraf indtil videre 3 stiller op. Dét ville være dejligt hvis vi kunne gøre det lidt bedre! :green_heart:

Vi har besluttet os for at tømme kassen helt til byrådsvalget, med 70% til Esbjerg og 30% til Fanø.
Kassen er ikke ret fuld, så vi kan sagtens bruge mere – Og vi tager med fornøjelse imod sponsorater af enhver art!

Med venlig sommerhilsen
Steen og Edvard / Bestyrelsen Alternativet Esbjerg og Fanø.