Sommerfest og Aspiranter

Går du med en tanke om at stille op til folketinget, men er lidt usikker på sagen, så kom med til Aspirant- og kandidatmøde søndag d. 10. juni kl. 09:30-13:00 samme sted og samme dag, som vi afholder Ekstraordinært Årsmøde i Storkredsen kl. 13.30 på Værftet i Holbæk, Havnevej 7, 4300 Holbæk, hvor vi vælger vores kandidat til Europaparlamentet.

På vores ordinære opstillingsmøde i fik vi valgt 5 kandidater, men Storkreds Sjælland har 12 opstillingskredse, så vi skulle meget gerne stille med 12 kandidater. Hvis du har lyst til at høre mere og få en fornemmelse, om det er noget for dig, så skriv lige (senest d. 6.) til Bine, at du kommer.

Søndag 16. september holder vi et supplerende opstillingsmøde, hvor vi satser på at få valgt 12 kandidater til det kommende folketingsvalg. Måske er du en af dem :blush:

Storkredsen inviterer til sommerfest hos Ulla
lørdag d. 30. juni kl. 15:00 – 22:00 på Hovbøllevej 4, 4880 Nysted.

Vi har ikke program, men vi mødes bare alle engagerede og politisk interesserede, og så bliver snakken og hyggen jo stærkt alternativ. Sven står for musikken, så der bliver mulighed for lidt god fællessang.

Storkredsen giver fadøl og kaffe og kage, men medbring selv en picnickurv med mad - og krus, kagetallerken og ske, så vi undgår engangsbestik.

Tilmelding på Billetto - kr. 40. (Max. 50 deltagere)

:green_heart: Ulla