SoMe og Blog-arbejde

Kære Alternativister i Aarhus og omegn

ER DU VORES NYE SoMe-MANAGER?

Vi leder efter en frivillig til at være hovedansvarlig for vores sociale medier. Det er en enormt vigtig opgave, som bestemt ikke bliver mindre spændende af, at vi nærmer os et kommunalvalg, hvor vi gerne vil have vores politik ud til så mange aarhusianere som muligt!

Efter at have været hos os siden september, stopper Mathias som praktikant i dag d. 18. december. Heldigvist har han lovet at blive som frivillig for at hjælpe med alt det fede arbejde, vores politikgrupper og byrådskandidater laver på bloggen og i lokalmedierne!

Derfor mangler vi hjælp til at holde gang i fællesskabet omkring vores Facebook-side, samt vores andre sociale medier (Instagram, LinkedIn og eventuelt Twitter).

Så har du forstand på at lave spændende og engagerende indhold og ikke mindst at få os ud over rampen op til kommunalvalget, så vil vi virkelig gerne snakke med dig!

Skriv til bestyrelsen på tenna.duch.schaldemose@alternativet.dk, så kan vi få en snak om, hvad du kan tilbyde!

GANG I BLOGGEN – MEN ØJNENE PÅ LOKALMEDIERNE

Efter at have startet projektet med vores blog, Alternativet for Aarhus, for omkring 9 uger siden, har vi prøvet meget og lært endnu mere! Og heldigvis er der mod og vilje i politikgrupperne til at fortsætte det gode arbejde!

Fremover vil strategien fokusere mere på, at skrive til lokalmedierne først og bruger vores egen blog som ’bibliotek’ for vores tekster. På den måde håber vi, at vi kan komme ud til endnu flere interesserede aarhusianere.

Hvis du har lyst til at selv at være med, kan du kontakte Peter Laudrup og blive knyttet til en politikgruppe. Men du kan også hjælpe meget, ved at like, kommentere og dele vores indlæg på Facebook her!

Rigtig god weekend og grønne hilsener fra
Bestyrelsen

Efter statusmøde den 7.12. har vi skrevet en tekst, som sætter rammen for bloggen Alternativet for Aarhus.
pva Politikgrupperne/ Bodil