Slutspurt til kommunalvalg - har du lyst til at være med?

Hej alle
3 arrangementer på kalenderen:

  • På lørdag i tidsrummet 10:00 - 14:00 er der “valgmøde” på torvet i Hedensted. (se hjemmesiden, “dit Hedensted”) Alle de opstillede partier har folk på torvet for snak med hinanden og de borgere der måtte blive indfanget. Vi bør være med fra Alternativet. Har du forslag til hvordan vi kan deltage - og har du selv mulighed for at komme forbi for en snak med folk.?? alle forslag og tilsagn om deltagelse modtages med tak. Alle kandidater, fra alle partier dukker op for at møde folk og hinanden (bortset lige fra dem der ikke kommer). Håber du kan finde tid til at kigge forbi.

  • På mandag (den 20. november) er der det sidste vælgermøde. Det er i "Kærgaard lounge på Hedensted Stadion. En traditionel dagsorden - men du kan komme og bidrage med vigtige spørgsmål og kommentarer. Jeg regner med at deltage i panelet på vegne af Alternativet Hedensted. Håber du kan finde tid til at kigge forbi :slight_smile:

  • På tirsdag er Alternativet inviteret til valg-café på Stjernevejskolen sammen med de øvrige partier - fra klokken 20:00. Kom og vær med til en hyggelig valgaften - og en snak om a) hvad gør vi hvis vi kommer i byrådet - eller hvad gør vi hvis vi ikke kommer i byrådet.

Venlige valghilsner
Henrik