Slutspurt på valget – du kan stadig nå at hjælpe til!

Kære aarhusianske Alternativister!

Nu er slutspurten på valgkampen her! Her følger derfor et nyhedsbrev med information om, hvordan du kan være med i sidste etape! Der er meget vi kan gøre sammen inden valgdagen! Og når stemmerne er talt op kommer der selvfølgelig både valgfest og høflig oprydning af vores plakater, som du også kan læse om i denne mail!

HJÆLP TIL VALGKAMP!

I morgen, er der præcis en uge, til aarhusianerne skal ned og sætte deres kryds og vælge retningen for byrådet de næste 4 år.

Derfor gør vi selvfølgelig alt hvad vi kan for at komme ud til borgerne med det grønne budskab.

Vi er aktive på sociale medier, hvor vi forsøger at komme med relevante og skarpe indspark.

Vi skriver læserbreve til de lokale medier og deltager i interviews i øvrigt, for at komme ud over rampen

Og sidst men bestemt ikke mindst, så står vores gode kandidater jævnligt på gaden og mødes ansigt-til-ansigt med borgerne, lytter til deres udfordringer og præsenterer vores politik!

Alt det er godt – men det kan blive endnu bedre med din hjælp! Og som altid, behøver du ikke engang forlade hjemmet for at hjælpe til!

Når vi skriver læserbreve eller andre indlæg, deler vi dem på vores Facebookside og håber selvfølgelig på at komme ud til så mange som muligt. Men det styrer vi ikke selv – det gør Facebooks algoritmer.

Du kan hjælpe os med at få luft under vingerne! Gå ind på Facebooksiden Alternativet Aarhus og kig på vores mange gode opslag. Jo mere du trykker synes godt om, kommenterer eller måske endda deler opslagene med dine egne venner, jo længere ud kommer vi! Det er en stor hjælp!

Er du ikke til Facebook og sociale medier? Men vil du gerne give en hånd med? Så frygt ikke – for du er selvfølgelig meget velkommen til at hjælpe kandidaterne på gaden, når de deler flyers ud og taler med aarhusianerne!

Der kommer til at være kandidater på Store Torv på de følgende dage:

  • Tirsdag d. 9.11 kl. 15-18
  • Fredag d. 12.11 kl 15-18
  • Lørdag d. 13.11 kl 15-18
  • Søndag d. 14.11 kl 15-18
  • Mandag d. 15.11 kl 15-18

Du er meget velkommen til at møde op og give en hånd med. Har du spørgsmål, kan du som altid skrive til Mathias Kofoed-Ottesen på aarhus@alternativet.dk.

Vedhæftet denne mail er i øvrigt også en kort oversigt over kandidaternes vælgermøder i den sidste uges tid.

VALGFEST!

Ingen valgkamp er fuldendt uden en valgfest, hvor vi på bedste vis kan fejre vores kandidater og de frivilliges store indsats!

Vi mødes på valgdagen (d. 16.11) i lokalerne på Jægergårdsgade 164A, kl. 19.00. Der vil være bar med lidt af hvert og så følger vi selvfølgelig med i den løbende stemmeoptælling, mens vi hygger os, slapper af og klapper hinanden på skulderen.

Nærmere information følger. Tilmeld dig gerne på Redirecting... !

OPRYDNING AF PLAKATER

Ved fælles hjælp kom valgplakaterne godt op i lygtepælene – og tusind tak igen, til alle der var med!

Når valget er overstået, skal vi selvfølgelig rydde op efter os selv. Derfor skal plakaterne også ned igen. Vi har brug for folk med biler, ladcykler, topsakse/stansakse og/eller stiger til at få nedtagningen til at lykkes!

Modellen bliver den samme, som opsætningen. Vi mødes i kolonihaven (Haveforeningen Oldhøjen 45, 8210) lørdag d. 20. november kl. 9. Her får vi en bid brød sammen, inden vi fordeler os ud i biler/ladcykler/etc, får tildelt en rute og tager afsted for at rydde op! Forhåbentligt er vi færdige senest klokken 16.

Du kan tilmelde dig på Redirecting... og se nærmere informationer.

Vi regner selvfølgelig med at få alle plakaterne samlet op den dag, men skulle vi have misset nogle, er jagtsæsonen selvfølgelig skudt i gang allerede fra d. 17 november og lige dette tilfælde er der ingen kvoter på – indfang bare alle de plakater du kan! De kan afleveres ved at kontakte Mathias Kofoed-Ottesen på aarhus@alternativet.dk eller på tlf 50889838.

Slutspurt de sidte 8 dage_.pdf (114.3 KB)