Skal vi i Alternativet Middelfart indgå i et teknisk valgforbund eller ej. Hvad mener du?

Kære medlemmer

Et af Alternativets dogmer er at erkende når man tager fejl :slight_smile:

Kort tid efter at I modtog det seneste nyhedsbrev, var en af jer hurtigt i mailen, med en bekymring ifht til indgåelse eller mere korrekt, mangel på indgåelse af teknisk valgforbund.
Mange tak for den mail!

Den har ført til, at bestyrelsen har drøftet frem og tilbage de seneste dage og har besluttet, at alle os der er medlemmer af Alternativet i Middelfart, selvfølgelig skal have mulighed for at give vores mening til kende, om indgåelse af teknisk valgforbund.

Inden I lidt længere nede i mailen, får et link til et lille spørgeskema om jeres holdning til det tekniske valgforbund, er det vist på sin plads at forklare hvad det betyder.

Via dette link er der en skrevet forklaring på hvad et valgforbund er: KL - valgforbund

Via dette link kan I se Karl Magnus Bidstrup fra Svendborg, forklare om valgforbund: https://www.youtube.com/watch?v=G25-IsLhYQ4

_Her kan I se en nyhed fra fyens.dk, der fortæller om rammen for det valgforbund som SF, Radikale og Socialdemokratiet i Middelfart har indgået: Rødt valgforbund: Tre partier går sammen | fyens.dk
Til jeres orientering har Enhedslistens medlemmer har ønsket at stå uden for det valgforbund.

Vil du være medbestemmende på, om vi skal indgå teknisk valgforbund eller ej, så skal vi bede dig om at besvare spørgeskemaet senest den 22. april.

Der er fire spørgsmål og I har også mulighed for, at skrive noget mere uddybende, hvis I vil det.
Hermed link til spørgeskemaet. https://goo.gl/forms/0zVx7OF1wm0lLNQW2

Rigtig god Påske
På vegne af bestyrelsen i Middelfart
Tine Busk