Silkeborg støtter Josephine Fock - uden forbehold

Alternativet i Silkeborg afholdt onsdag den 4. marts ordinært årsmøde. Situationen i vores parti har givet de fleste anledning til at overveje – hvorfor er jeg medlem af bevægelsen? For alle tilstedeværende gjorde det sig gældende, at der ikke findes noget alternativ til Alternativet!

Der var bred enighed om, at vi trænger til arbejdsro. Til at komme fri af interne magtkampe, og til at få fokus på det politiske arbejde, og ikke mindst til at lancere Alternativet 2.0. Får vi ro, er energien der. Beviset er, at vi på mødet opgraderede vores bestyrelsen fra 3 til 6 personer, der alle brænder for vores fælles politiske dagsorden. Nu skal vi fremad!

På den baggrund udtrykker vi vores uforbeholdne støtte til vores nye demokratisk valgte forperson Josephine Fock, der efter vores mening både har de nødvendige lederegenskaber og hjertet på rette sted – samt ikke mindst har øje for bevægelsens hungren efter opmærksomhed og inddragelse fra centralt hold.

Vi må se fremad nu. Der skal trækkes en streg i sandet! Josephine skal have mulighed for at vise sit værd i relation til det mandat, medlemmerne har givet hende. Vi opfordrer derfor alle til at udvise mod og generøsitet ved loyalt at arbejde med, for at få skabt rum for politiske resultater.

Der er i dén grad behov for Alternativets visioner og vores substanstunge politik, hvis vi skal skabe en værdig fremtid for os selv, vores børn, børnebørn og alle fremtidige generationer. Vi har en vigtig rolle som dem, der tør udtænke og udtrykke idéer til nødvendige og grundlæggende forandringer i vores samfund – med fokus på klima i balance med sociale og økonomiske forhold.

Uffes vision om Velfærdssamfundet 2.0 er spot on, og uanset om det handler om 30 timers arbejdsuge, ligestilling, finanspolitik, borgerløn, landbrug eller Iværksætteri mv. har Alternativet suveræne bud på en bæredygtig fremtid.

Det er dét, vi skal fokusere på nu, for der er så meget, der skal gøres. Derfor håber vi på arbejdsro, så pressen kan fokusere mere på Trump og Corona, mens vi sammen og lokalt under vores nye ledelse tager handskerne på, smøger ærmerne op og flytter Danmark – og verden as we know it.

Bestyrelsen for Alternativet i Silkeborg

10 Likes

Silkeborg, så godt - Ja tak! - Ja tak til fremtidens muligheder for at gøre det endnu bedre i verden og i Alternativet som bevægende fællesskab - selvfølgelig kan vi det, når vi hjælper hinanden på afgørende tidspunkter!

Kærlig hilsen
Gunhild

1 Like