Sidste udkald: Naturpolitik med Christian Poll, Årsmøde, Opstillingsmøde

Hej Alternativet Ringsted (ja, det er dig!)

Så er det i aften, onsdag d. 15/3 kl 19, at vi mødes i Ringsted Kulturhus (Søgade 3, 4100 Ringsted) for at snakke naturpolitik med Chrstian Poll, holde årsmøde, samt forhåbentlig opstille vores første kandidat til kommunalvalget. Vi håber at se rigtig mange af jer.

Vi mangler stadig et par kandidater til bestyrelsen samt suppleanter. Er du interesseret - men eventuelt forhindret i at møde op - så ring til mig (Nis) på 30 74 66 68 inden mødet - så kan vi tage din opstilling med.

Derudover har vores KV-17-koordinator (og afgående formand) fremsendt nedenstående opfordring til at blive aktiv i kommunalpolitikken. Bemærk at opfordringen til at melde sig som kandidat stadig er gyldig efter aftenens opstillingsmøde, da vi har mulighed for at foretage supplerende opstilling senere

Grønne hilsner

Nis, på vegne af bestyrelsen

Kære alle,

Ved udgangen af dette år, skal vi til at skabe et grønnere alternativ for Ringsted. Vi skal sammen, være med til at sikre, at der føres en grønnere og mere inddragende kurs i Ringsted Kommune. I vores lokalforening, står vi overfor at skulle lære nye mennesker at kende, og sammen med dem arbejde mod den lysegrønne fremtid - som Ringsted burde have.

Hvad taler vi om?

I november, afholdes der kommunalvalg – KV17.

Vi har brug for flere ting, for at vores vision om et alternativt byråd skal lykkedes. Derfor spørger vi dig:

Har du en lokalpolitiker gemt i maven?

Synes du tingene i Ringsted kunne gøres på en mere bæredygtig, samskabende, inkluderende og regulært bare alternativ måde? Hvis svaret er ja eller anerkendende, og du samtidig kan mærke den grønne ild er tændt i maven, så er det nu du skal melde dig banen!

Vi leder efter kandidater, der har lyst til at stille op for lokalforeningen, ved det kommende kommunalvalg.
I samarbejde med KV17-gruppen og de andre kandidater, vil du blive klædt på til at sidde i et byråd, som en repræsentant for Alternativet Ringsted.

Sammen står vi stærkere.

Vi er flere personer der vil en lysegrøn fremtid, derfor skal vi i flok forsøge at løfte denne vision og det ansvar vi har, når vi kan se hvor vigtig en bæredygtig omstilling er. Der skal være et Ringsted i morgen, om en uge, en måned, et år, et årti og et århundrede.

Men det kræver at vi handler, og at vi handler nu! Meld dig på banen som kandidat, og hjælp Ringsted og resten af verden, gennem bæredygtige tiltag, borgerinddragelse og integritet i politik.
Skriv tilbage på denne mail, og meddel din interesse. Så vil bestyrelsen kontakte dig.

Er lokalpolitik spændende for dig, men du har ikke lyst til at side i byrådet?

Så har vi stadigvæk brug for din hjælp og dine ressourcer. Vi skal have skabt et hold af frivillige, der vil hjælpe vores kandidater. Sidder du med design-kompetencer, organisatorisk erfaring eller en lyst til at få det, kampagneerfaring, kommunikationserfaring eller andet du kunne finde relevant for et valgskampsteam? Så skal du melde dig på banen, for vi har brug for din hjælp! Vores kandidater og engagerede bestyrelse skal ikke stå alene, derfor har vi brug for et stærkt team – og vi vil gerne at DU bliver en del af dette.

Hvis du ser en mening i at skabe en bedre fremtid, hvis du har en lyst til at bidrage til en Alternativ omstilling og hvis du vil være med til at støtte vores kandidater, så skriv til KV17-koordinator morten.lund@alternativet.dk. Skriv hvad du har af erfaring, hvad du vil hjælpe med eller hvis du blot er interesseret. Så vil Morten kontakte dig.

Sammen er vi stærkere.

Vores lysegrønne bevidsthed om verdens og Danmarks tilstand, forpligter os til i fællesskab at forsøge at skubbe resten af det politiske spektrum mod en grøn og bæredygtig omstilling.

Hjælp din lokalforening, dine kandidater og dig selv. Meld dig på banen som aktiv til KV17.