Sidste chance for at melde sig til vores halvårs medlemsmøde d. 4.11.2023!

Vi glæder os til at se dig!

Kære medlem

Så er medlemsmødet i Odense lige om hjørnet – du kan fortsat nå at tilmelde dig, vi har forlænget tilmeldingsfristen til og med d. 31.10!

Du tilmelder dig og finder alle oplysninger om mødet her. Dagsordenen kan du finde her.

Vi har besluttet at gøre det her halvårsmøde til et møde om os alle i Alternativet, vores fællesskab, hvordan vi arbejder og hvor vi vil hen.

Vigtige temaer bliver: medlemsinddragelse, gennemsigtighed, ny politisk kultur og ikke mindst Alternativets politiske profil og parlamentariske kurs. Hvad virker, hvad gør ikke? Og hvordan kan vi tydeliggøre vores politiske projekt og måden vi folder det ud på? Vi skal i den forbindelse også se på konkrete forslag til, hvordan vi i det hele taget styrker arbejdet i vores organisation.

Pointer, budskaber, idéer og alt andet fra de samtaler bliver råmaterialet til et fortsat arbejde med to spor frem mod Landsmødet i 2024. Et arbejde du som medlem også bliver inviteret til. Et foreningsspor med konkrete forslag til strukturer, arbejdsformer og vedtægter og et politikspor med politisk strategi og resolutioner. Alt sammen for at styrke vores politiske fællesskab.

Det koster 150 kr at deltage, mødet varer hele lørdagen fra kl 9 (mødestart kl. 10) - 17. Der er naturligvis lækker vegansk mad til alle inkluderet i prisen. For de hurtige er der mulighed for at “købe” en gratis billet, hvis økonomien stram.

Køb billetten her.

Lad os sammen begynde arbejdet med at gøre ord til handling og bringe Alternativet ind i det næste tiår!

Grønne hilsner,
Hovedbestyrelsen