Sensommerhilsen

Nyhedsbrev fra Alternativet – Lokalforening Roskilde
August 2019

Så lakker sommeren så småt mod enden og vi håber, du har nydt vejret og forhåbentlig haft en dejlig sommerferie.

I Alternativet har vi hen over sommeren været i gang med evaluering af valgkampene og resultaterne af valg til Europaparlament og Folketing, og der arbejdes i forskellige fora med udvikling af politik og det debatteres hvordan vi skal arbejde fremadrettet – et arbejde som fortsætter og som alle medlemmer har mulighed for at deltage i.

I vores egen lokalforening vil vi gerne høre hvad du som medlem synes er vigtigt at Alternativet fokusere på fremadrettet, hvilke politiske emner synes du skal prioriteres og har du måske forslag til, hvordan vi både lokalt og på landsplan kan arbejde med at fremme både bevægelsesdelen og den politiske del af Alternativet.

Vi har endnu ikke lagt os fast på specifikke arrangementer for efteråret, men følg med på AlleOs og i kommende nyhedsbreve for nærmere. På AlleOs kan du også finde og tilmelde dig aktiviteter i andre lokalforeninger.

Du er også velkommen til at møde op til vore bestyrelsesmøde som er åbne - det næste finder sted mandag den 26. August 2019 i Byens Hus i Roskilde.

En af måderne vi som borgere kan søge politisk indflydelse er at fremsætte og stemme på borgerforslag – og et borgerforslag som falder meget godt ind i Alternativets fokus på klima, er et forslag om Flere træer og buske i Roskilde Kommune. Du kan finde forslaget og stemme på det her:

Vi håber at se dig til kommende arrangementer og hører gerne fra dig, såfremt du har gode idéer, spørgsmål eller kommentarer.

Til slut vil vi ønske dig en god sensommer.

Venlig hilsen

Alternativet - Lokalforening Roskilde