Se landsmødet lokalt og afgiv din stemme!

Kære medlem af Alternativet i Silkeborg Kommune

Denne mail er for dig, der ikke har mulighed for at deltage til Alternativets ekstraordinære landsmøde d.8. september – men som gerne vil være med til at vælge Alternativets spidskandidat til Europa-Parlamentsvalget, og rækkefølgen for vores kandidater på opstillingslisten.

Vi ønsker, at det skal være så nemt som muligt at deltage i de demokratiske processer i Alternativet. Derfor har vi muliggjort, at du kan afgive din stemme lokalt i Silkeborg Kommune til landsmødets beslutninger. Det håber vi, at mange har lyst til, for jo flere vi er, jo tungere vejer voress beslutninger, og jo bedre bliver de.

Det ekstraordinære landsmøde afholdes med henblik på at vælge Alternativets spidskandidat til næste års Europa-Parlamentsvalg. Herudover skal der stemmes om, i hvilken rækkefølge vores kandidater skal fremgå på opstillingslisten. Du kan læse mere om det ekstraordinære landsmøde via nedenstående link, ligesom du her kan finde opstillingsgrundlag og præsentationsvideoer for vores kandidater til Europa-Parlamentsvalget: https://alternativet.dk/aktuelt/nyt/ekstraordinaert-landsmode-2018

Nedenfor kan du læse, hvad du gør, hvis du gerne vil deltage i beslutningerne, men ikke kan deltage på selve landsmødet.

Se landsmødet og stem lokalt

Vi etableret “video-link” til landsmødet hjemme hos lokalforeningens formand

Det officielle program begynder kl. 16.45 - og varer ca. til kl. 19.30, hvor alle stemmer er afgivet og spidskandidat og opstillingsrækkefølge er blevet præsenteret.

Vi serverer lidt at drikke og en sandwich fra Madselskabet i Silkeborg. For at undgå madspild er det derfor vigtigt at svare på denne e-mail, hvis du kommer - og har lyst til forplejning :slight_smile:

Såfremt du ikke har mulighed for at være med til hele seancen, kan du nøjes med at dukke op for at afgive din stemme.

Vi håber på at se mange af jer.

Grønne hilsner

Alternativet i Silkeborg Kommune