Scavenius i nysgerrig samtale med Sarah Roued om klimaansvar

Kære Alternativister og andre interesserede

I Alternativet ønsker vi at skabe rum for nuancerede og nysgerrige samtaler om emner der rører os og måske kan være lidt svære, som f.eks. samtalen om hvem der har ansvaret for klimahandling.
Derfor inviterer vi til månedlige online-møder med inspirerende oplæg og kloge dialoger på et forhåbentligt højt niveau. Vi har valgt at kalde det for “ÅndSpirations-samtaler”.

Vi starter vores række af ÅndSpirations-samtaler med en nysgerrig samtale om netop klimaansvar mellem Alternativets klimaordfører Theresa Scavenius og Sarah Roued Thomsen, som lever det bæredygtige liv på Friland, og har været folketingskandidat for Alternativet. Samtalen er modereret af Jon Skjerning-Rasmussen.

Den 9. januar klokken 19.30 - 20.45 på Zoom med live stream til Facebook.
Alle er velkomne. Så del gerne mailen med andre der har interesse for emnet. Der er plads til (de første) 100 på Zoom - ellers henvises til Facebook live stream i den åbne gruppe for Den Alternative Sommerhøjskole.

Du kan allerede nu være med til at præge samtalen ved at dele holdninger, tanker (og følelser!) omkring emnet ved at KLIKKE HER. Herinde kan du desuden vurdere om du er enig, uenig eller usikker på de holdninger andre har delt.

Om ÅndSpirations-konceptet

“ÅndSpiration - Sommerhøjskole hele året” er et nyt initiativ grebet i Alternativets brede bevægelse. ÅndSpiration er et ønske om at sætte fokus på praksis, etik og livsholdning i det hele liv. Vi ønsker at inspirere debatten om eksempelvis klimapraksis, livsbalance, den gode arbejdsplads, kultur og stigmatisering, demokratiets udfordringer og meget andet, som har betydning for vores levede liv og politiske engagement. Via månedlige online-møde inviterer vi til inspirerende oplæg og kloge dialoger på et forhåbentligt højt niveau. Vi inviterer alle til at være med online og lægger os i slipstrømmen på Alternativets Sommerhøjskole om at praktisere fællesskab og alternativisme.

Vi har ønsket at skabe rum for refleksion, hvor vi både kan lytte og deltage aktivt på forskellig vis. Konceptet her er endnu et zoommøde, hvor to parter sættes overfor hinanden i samtale via en moderator, der stiller spørgsmål. Emnerne kan være mangt og meget, men som hovedregel vil det røre ved spørgsmål, problemstillinger og dilemmaer vi som borgere og medlemmer af Alternativet kender til at stå med. Og der vil være plads til at tilhørerne kan blive inddraget via chatten, redskabet Polis og breakout rooms.

Vi glæder os til at være nysgerrige på klimaansvar sammen med Jon, Theresa, Sarah og alle jer der har lyst til at deltage.

Kærlige alternative hilsner,
ÅndSpiratorerne

1 Synes om