Save the Date! Kombineret Opstillings- og Årsmøde i Alternativet Aarhus

Kære alternativist

Alternativet Aarhus holder kombineret opstillings- og årsmøde søndag den 17. marts 2024 kl. 11.00 på Folkestedet. Alle der vil er velkomne til at blive efter mødet til hygge.

Opstillings- og Årsmøde

Det er igen tid til at holde opstillings- og årsmøde i Alternativet Aarhus. Derfor indkalder vi til kombineret opstillings- og årsmøde søndag den 17. marts 2024. Dørene åbner kl 10:30 og opstillingsmødet går i gang kl. 11.00. Efter endt opstillingsmøde fortsætter vi med Årsmødet.

Vi har valgt at tilmelde os Alternativets fælles opstillingsmøde. Der vil derfor være fælles indledning af mødet sammen med resten af landet.

Årsmødet er stedet hvor du som medlem har indflydelse på lokalforeningen, f.eks. ved at være med til at vælge hvem der skal sidde i vores bestyrelse.

Du tilmelder dig årsmødet her

Vil du være kandidat til Aarhus Byråd?

Kandidater til byrådet i kommuneforening Aarhus skal sende deres opstillingsgrundlag inden d. 25. februar til aarhus@alternativet.dk

Opstillingsgrundlag til politiske hverv skal indeholde:

Underskrevet kandidaterklæring
samt
Opstillingsgrundlag

Vil du være med i bestyrelsen?

Du kan som medlem også selv stille op til bestyrelsen. Vi har faktisk brug for flere kræfter, der vil være med, da ikke alle siddende medlemmer genopstiller til bestyrelsen. Vi mødes ca. en gang om måneden. Som medlem af bestyrelsen er du med hvor lokale aktiviteter skabes og nye initiativer fødes. Så, hvis du vil være med, så send et kort opstillingsgrundlag om dig og hvorfor du ønsker at stille op til aarhus@alternativet.dk senest søndag den 3. marts 2024.

For at kunne vælges, skal du have været betalende medlem af Alternativet i mindst 90 dage ved årsmødets afholdelse.

Forslag fra medlemmer

Som medlem kan du indsende forslag til behandling på årsmødet til aarhus@alternativet.dk. Fristen for dette er søndag den 3. marts 2024.

Endelig dagsorden og relevante bilag udsendes senest en uge inden mødet.

Vi håber at mange vil være med til at bakke op om det fortsatte lokalpolitiske arbejde i Alternativet Aarhus.

Bestyrelsen