Særlige straffe omkring jøder og støtte til Israel

“Der afsættes blandt andet ti millioner til forskning i det regeringen kalder “den nye antisemitisme”, hvor antisemitismen “genereres ud fra en foragt for staten Israel”, samt bedre undervisningsmateriale om antisemitisme, som skolelærere kan bruge.”

Hvordan kan Alternativet støtte dette forslag!? Israel er i fuld gang med et folkemord. Jeg har tænkt mig at melde mig ud pga dette. Hvilke tanker har folketingsgruppen haft?

2 Synes om

Antisemitismen er en naturlig konsekvens af Israels folkemord. Det er der ingen grund til at forske i. Det ville svare til at man forskede i russofobien i Danmark efter russernes invasion af Ukraine.

Til gengæld burde de forske i politikernes racisme. Hvorfor er politikerne ligeglade med folkemordet? Hvorfor kommer der ikke hårde sanktioner imod Israel? Det undrer mig virkelig. Man kunne tale om “den nye racisme overfor muslimerne”.

2 Synes om

Det er overhovedet ikke folketingets eller ministerens opgave at udpege særlige forskningsområder, der forlods belønner bestemte konklusioner.

Derfor er det relevant at finde ud af, hvem der har tildelt denne bevilling.

1 Synes om

Ja forskning skal være i armslængde og helst lidt mere, ellers tak…

1 Synes om

Jeg genovervejer også mit medlemsskab på baggrund af vores deltagelse i aftalen. Jeg er rystet og forstår ikke hvordan vores politikere ikke kan se hvad aftalen signalerer og indebærer…

Der er ingen grund til at melde sig ud af partiet bare på grund af denne aftale. Generelt må man sige at Alternativet er et af de partier, som er mest kritiske overfor Israel.

1 Synes om