Så er vi i gang!

Kære medlemmer af Alternativet,

I lørdags gik valgkampen til kommunal- og regionsrådsvalgene for alvor i gang med den rituelle ophængning af valgplakater. Vi lancerede samtidig vores selvlysende HÅB-plakat.

Om dagen er HÅB-plakaten en helt hvid valgplakat med Alternativets partibogstav “Å” i midten af en sort cirkel. Plakaten er trykt med usynlige, selvlysende, hvide bogstaver “H” og “B”, hvilket betyder at den om dagen optager sollys og om natten lyser med et grønt “HÅB”.

Plakaten understøtter Alternativets #grønthåb kampagne for valget. Vi lever i en mørk tid med en klimakrise og en demokratikrise, som ikke bliver taget alvorligt af de, der kan træffe beslutninger nationalt i Danmark for tiden. Derfor er der brug for grønt håb i mørket.

Læs vores klimaordfører Rasmus Nordqvists blogindlæg: “Når regeringen svigter, er opgaven din.”

HÅB

Vi har netop lagt en video på facebook, der handler om plakaten. Det vil være en stor hjælp, hvis I vil hjælpe med at skabe opmærksomhed omkring videoen ved at dele eller like den. Den ligger her.

Tour de Håb

Uffe Elbæk vil op til valget den 21. november tage på Tour de Håb.

Landspolitisk bevæger Danmark sig desværre i den forkerte retning for tiden, så derfor er vi nødt til at skabe de nødvendige forandringer som borgere og lokalpolitisk. Heldigvis er Danmark fyldt med masser af initiativer, der skaber grønt og demokratisk håb. Jeg vil op til valget den 21. november tage på Tour de Håb for at finde en masse af disse gode eksempler.

Vil du med? Så følg med på vores hjemmeside, og kom ud og mød mig i dit lokalområde.

Kh Uffe Elbæk

Lukas Graham donerer skov til Struer

I onsdags startede Alternativet i Struer en indsamling til en skov i kommunen. Baggrunden for indsamlingen var følgende:

Struer Kommune har siden 2013 ønsker at øge skovarealet fra de nuværende 4% til 7%, men der er ikke rigtigt sket noget, så nu prøver vi at gå forrest ved at tilbyde at rejse en ny skov på et kommunalt ejet areal.
Vi vil kickstarte plantning af mere skov, ved at vi planter 15.000 løvtræer svarende til 3 hektar på et kommunalt ejet areal i efteråret 2018.
Kommer vi i hus med projektet, så binder vi også ca. 24 tons Co2 om året på de 3 hektar de næste 80 – 90 år, og vi øger biodiversiteten i kommunen, da løvskov giver mulighed for flere nye arter.

Senere på dagen, var der indsamlet cirka 5000 kroner, og denne besked kom fra Lukas Graham på twitter.

Vi siger tak til Lukas Graham, til alle de andre, der har doneret og især til Alternativet i Struer, der har vist os et godt eksempel på, hvordan man kan lave politisk aktivisme.

Hjælp os med at blive valgt ind

De næste tre uger har vi brug for al den hjælp vi kan få for at få et så godt valg som muligt. Det vil være en stor hjælp, hvis alle I medlemmer snakker politik og valg med familie, venner, bekendte og kollegaer og derved hjælpe med at skabe synlighed omkring Alternativet.

I må også meget gerne støtte jeres lokale kandidater ved at møde op til deres arrangementer, deltage i debatter, tilbyde jeres hjælp i form af kørsel, børnepasning osv. Find dine lokale kandidater på hjemmesiden.

Det er også vigtigt med så meget synlighed som muligt på de sociale medier. Find dine lokale kandidater der, og følg dem og engager dig ved at kommentere, dele og like deres opslag.

Vær med til at sprede HÅB på Facebook ved at opdatere dit profilbillede med denne ramme.

God fornøjelse.

Kærlig hilsen,

Alternativets Landssekretariat

image_3 (1)

Klik her

Få dine billeder på Alternativets hjemmeside.

Hvis du lægger billeder på Instagram og hashtagger det #grønthåb, vil det automatisk komme til syne på alternativet.dk.

Vi har brug for så mange eksempler på #grønthåb, som muligt, så kom ud og tag billeder af det, der giver dig #grønthåb.


MØD OS ELLER TAG KONTAKT

Alternativet
Åbenrå 33
1124 København K

+45 71 79 18 64

www.alternativet.dk

alternativet@alternativet.dk
medlem@alternativet.dk