Så er der valgkamp

Så er valget udskrevet og vi er klar med et valgkampskickoff for alle i kredsen.

Mandag den 13.maj kl 16.30 er der Fællessang med vores egen Uffe Elbæk og Mogens Jensen på Medborgerhuset sal B på Bindslev Plads

Se mere her: https://www.facebook.com/events/766110980470441/

Hvis DU kommer og tager en god nabo eller ven med kan vi blive mange.

Vi skal synge fra højskolesangbogen og med afsæt i sangene vil politikerne gå i dialog med hinanden og publikum om de grundlæggende værdier og mål for vores samfund, som driver dem i deres politiske arbejde.
Sang er et fantastisk middel til at skabe fællesskab og samklangen mellem tekst og melodi appellerer til eftertanke om menneskesyn, kultur og håb og mål for fremtiden.

Vi har det bedste partiprogram og den bedste politiske leder. Derfor håber jeg, at du vil være med til støtte kandidaterne, så vi også kan få det bedste valg.

Lige nu er meningsmålingerne opadgående, men der er brug for støtte til en lang valgkamp. Vi er en flok, der er aktive, men kan bruge flere. Du skal vide, at du kan støtte ved blot at møde op til arrangementerne. Mange af os har ikke været politisk aktive i et parti før og derfor kan vi bruge al din opbakning. Det bliver sjovere, når du er med.

Så tag dit grønneste tøj på og kom med ind i kampen for at vi kan få et land i bedre balance og mindre konkurrence. Sammen kan vi meget.

Der er brug for:

-omdeling af flyers - mulighed for motion

-gadekampagne sammen med kandidaterne - det er hyggeligt

-ophængning af plakater- mere motion (foregår i morgen, lørdag den 11. maj fra kl. ca. 11.30)

-sofaaktivisme på sociale medier- meget vigtig aktivisme - like, kommenter og del

-kage og lignende til valgfesten Grundlovsdag den 5. juni

Og ellers er du meget velkommen til at kontakte en af kandidaterne direkte