Så er der større eller mindre opgaver til alle

Så er der større eller mindre opgaver til alle.

  1. Faggrupper til opbakning af vores byrådsmedlem
  2. KV17 kampagnegruppe.

Kære Alternativister i Gribskov.
Som du måske har læst i pressen, fik vi i denne uge et byrådsmedlem. Susan Kjeldgaard er skiftet fra Socialdemokratiet til Alternativet. Vi byder hende hjerteligt velkommen.

Hun får brug for opbakning og nu er der mulighed for at DU kan medvirke til en Alternativ udvikling i Gribskov og få indflydelse. Vi skal have nogle folk, der bakker Susan op. Folk, som giver sig tid til at læse dagsordener og reflektere over om der er nogle punkter med særlig interesse for Alternativet eller som du har baggrundsviden om. Mindst 2, gerne flere, i hver faggruppe, der lige afstemmer med hinanden og så giver en samlet melding pr udvalg til Susan pr tlf/mail. Efterhånden som vi får mere erfaring og viden, kan grupperne jo godt få gode ideer til nye tiltag og de er meget velkomne. Vi behøver ikke at begrænse os til reaktioner på de punkter, der allerede står på dagsordenen. Vi kan også selv skabe nye :slight_smile:. De nye ideer skal dog nok lige en tur igennem lokalforeningen inden de går videre til Susan. Der vil blive et månedligt søndag-eftermiddags-kaffe møde med Susan, hvor de helt store emner kan bringes op.

Vi deler grupperne op ligesom byrådets udvalg er delt op:
• Børneudvalget
• Erhvervs- og beskæftigelsesudvalget
• Kultur- og Idrætsudvalget
• Plan- og Miljøudvalget
• Social- og Sundhedsudvalget
• Teknisk udvalg
• Økonomiudvalget
• Gribvand, det kommunale forsyningsselskab.
Der er et udvalg, vi springer over. Det særlige børne- og ungeudvalg, der alene tager sig af anbringelser udenfor hjemmet. Alle deres sager er lukkede, så der kan os udenfor byrådet ikke kigge med.
Selve byrådets dagsordener er ikke med på listen fordi alle sager på den, først har været igennem et eller flere af udvalgene.

Dagsordener udsendes typisk 4 dage før mødet i det udvalg og det sker typisk 1 gang om måneden. Så du skal regne med 1 aften/halv dag til læsning 1 gang om måneden men indenfor de 4 dage op til mødet. Mødekalender og dagsordener findes på kommunens hjemmeside www.gribskov.dk
De lukkede punkter på en dagsorden kan vi af gode grunde ikke hverken læse eller debattere.

Vil du være med? Hvilken faggruppe, eller måske flere, har din særlige interesse eller kompetence? Skriv til Gribskov@alternativet.dk eller endnu bedre, på vores, lokale underafdeling af dialog.alternativet.dk.

Kommunalvalg november 2017
Det nærmer sig og vi skal planlægge og afholde aktiviteter, læserbreve, plakater, gademøder, youtube videoer på facebook, kunst, musik og hvilke gode ideer, du ellers har. Meld dig til kampagnegruppen og gør KV17 til Alternativets fest.
Meld dig til bjarnechristiansen7@gmail.com og/eller esben.ingerslev@gmail.com

Jeg vil gerne slå et slag for håndbogen på AlleOs // Alternativet
Den er rigtig god. Og så er der også vores egen debatsite https://dialog.alternativet.dk/c/lokalforeninger/lokalforening-gribskov som vi burde bruge mere.

Kærligst
Thorbjørn Lau Christensen
Forperson