Så er der nyt fra din lokalforening

Vi afholdt årsmøde d. 28. januar og 8 personer deltog. Det var jo ikke mange, men heldigvis nok til, at det lykkedes at få samlet en ny bestyrelse. Referatet fra mødet kan læses her Ref_alternativ_årsmøde 28-01-2019 (2).docx (19.9 KB)

Alternativet Fyn (storkredsen) afholder opstillingsmøde til Alternativets Politiske Forum, Dialogråd og kandidater til Regionrådet d. 2. april. Der er sendt mail ud omkring dette.
Vi vil gerne opfordre dig til at møde op og støtte op om de medlemmer, som har meldt sig som kandidater, fordi de ønsker at gøre en ekstra indsats for Alternativet.
Du kan også blive til det efterfølgende årsmøde, hvor du har mulighed for at opstille til kredsbestyrelsen.

Det forestående folketingsvalg byder også på muligheder for at deltage aktivt. Bl.a. skal vi på et tidspunkt have hængt plakater op. Indtil videre har 3 lokale medlemmer meldt sig til at hjælpe med dette, men vi kan godt bruge flere. Nicolai Birkedal er tovholder for plakatgruppen. Find ham på alleos eller send en mail til faaborg-midtfyn@alternativet.dk, hvis du vil hjælpe til i gruppen.
Vi håber, at få arrangeret andre lokale aktiviteter i forbindelse med valget. Du er velkommen til at komme med forslag.

Fredag d. 8. marts fejrer vi kvindernes internationale kampdag. Det foregår i butikken Flow, Torvegade 10E i Faaborg, hvor vi holder feministisk fredagsbar fra kl. 16-18. Her vil vores lokale folketingskandidat Line Gessø bl.a. holde en kort tale. Mænd, kvinder og børn er velkomne.

I løbet af den forestående 3 ugers valgperiode vil TV2 Fyn afholde 8 TV-debatter, hvor Alternativet Fyn har kandidater med i alle. Det kunne være fint, at have nogle Å medlemmer blandt publikum. Hvis du er interesseret i dette kan du kontakte vores tovholder for valgkampagnen Maja Parsberg, maja.madsen1994@hotmail.com. Der vil også være andre muligheder for at komme ud og støtte vores kandidater.

Som de fleste af jer nok allerede ved afholder Danmarks Naturfredningsforening affaldsindsamling d. 31. marts. Vi i bestyrelsen synes, at det er en god sag, og vi deltager hver især i vores lokalområder. Hvilket vi også vil opfordre dig til, hvis du ikke allerede har besluttet dig for at deltage. Du kan evt. følges med en af os.

De bedste hilsner fra Bestyrelsen