RV21 Opstillingsmøde: Program og tilmelding

Kære Å-venner i Region Hovedstaden,

På lørdag (den 16. januar kl. 13.30) sætter vi for alvor gang i en proces, som vi har store forventninger til. Vi skal have valgt vores kandidater til Regionsrådet i Hovedstaden, hvor Å har sat tydelige aftryk på en række beslutninger og har formået at åbne dagsordener til trods for politisk skepsis og vanetænkning. Dette og meget andet skal vi have sagt HØJT i den kommende valgkamp. Og nu vælger vi vores kandidater. Herunder finder du program og tilmelding.

I tidligere nyhedsbrev har du modtaget opstillingsgrundlag fra 4 kandidater, nemlig Qasar Nazir Admad, Ken Patrick Petersson, Martin Kjærulff og Rolf Bjerre. Rolf og Qasar stiller op som spidskandidater.

Med dette brev følger endnu en kandidat, som er godkendt at kandidatudvalget. Det er fra Nicklas Hakmann Petersen fra Alternativets Unge.

Da kandidatudvalget har et ønske om, at vi også opstiller en kvindelig kandidat. Samt eventuelt også en kandidat med tilknytning til Bornholm afholdes et supplerende opstillingsmøde lørdag den 24. april. Valg denne dag vil være supplerende, hvilket betyder at ovenstående kandidater bevarer deres plads på listen.

PROGRAM - Lørdag den 16. januar.

13.30
Velkomst v./Thorkild Olsen (for-person i Storkreds København)
Præsentation af kandidatudvalget og praktiske bemærkninger

13.40
Dirigenten åbner opstillingsmødet

13.45
Valg af spidskandidat:
Kandidaterne præsenterer sig selv og valgprogram
Spørgsmål til kandidaterne
Tillidsafstemning

Valg af spidskandidat

14.30
Valg til listeplacering:
Øvrige kandidater præsenterer sig selv og valgprogram
Spørgsmål til kandidaterne
Tillidsafstemning

Listevalg

Da opstillingsmødet foregår digitalt kan du kun deltage i og stemme ved at du tilmelder sig begivenheden på AlleOS. Tilmelding her:

På gensyn,

Anders, Bina, Johnny, Ditte og Thorkild
Opstillingsgrundlag RV Nicklas Hakmann Petersen.pdf (312.9 KB)