Resultat af opstillingsmøde

Kære nordjyske alternativister

Vi fik afholdt et succesfuldt opstillingsmøde sidste søndag. Resultatet beskrives bedst i denne pressemeddelelse, som også udsendes i dag:


**Alternativet klar med 10 kandidater i Nordjylland** Alternativet Nordjylland opstiller 10 kandidater til folketinget med Joachim Plaetner Kjeldsen, kommunalbestyrelsesmedlem i Thisted Kommune, som spidskandidat i Nordjyllands Storkreds. På stemmesedlerne i de nordjyske stemmebokse ved det kommende folketingsvalg vil der figurere 10 navne under liste Å. Alternativet Nordjylland har netop hold det sidste opstillingsmøde forud for valget.

Listen består af kandidater, der næsten alle har prøvet at deltage som kandidater i en valgkamp før. Som
spidskandidat i Nordjyllands Storkreds har de lokale medlemmer valgt Joachim Plaetner Kjeldsen, der sidder i sin anden periode som medlem af kommunalbestyrelsen i Thisted Kommune for Alternativet.

“Mit overordnede mål som kommunalpolitiker er at skabe et bæredygtigt Thy. Mit overordnede mål med at stille op til folketinget er at bidrage til at skabe et bæredygtigt Danmark. Et Socialt- , økonomisk og miljø-, natur og klimamæssigt bæredygtigt Danmark”, siger Joachim Plaetner Kjeldsen og fortsætter:

“Mine personlige mærkesager i valgkampen er offentlige klimabudgetter, et empatisk og åbenhjertigt
Danmark, der giver alle en fair chance og endelig en ægte omstilling til et bæredygtigt, dansk landbrug,” siger Joachim Plaetner Kjeldsen.

Unge kandidater
“Jeg synes vi stiller med et stærkt kandidatfelt, som på en gang rummer både en masse erfaring, en god
aldersspredning, og som repræsenterer den nordjyske geografi og demografi bredt”, siger Jens Harder, der er forperson for Alternativet Nordjylland og selv en af Å-listekandidaterne ved folketingsvalget.

Nummer to på Alternativets liste i Nordjylland er Liselotte Jakobe Lundgaard, som ved kommunalvalgene i 2017 og 2021 stillede op for Alternativet i Jammerbugt Kommune. Som nummer tre finder man Mikkel
Larsson, Aalborg, 22 år og forperson for Alternativets Unge.

Tilsammen tæller listen kandidater fra Frederikshavn, Mariagerfjord, Aalborg, Thy, Jammerbugt, Hjørring og så en enkelt, som pt. er ”eksilnordjyde” bosat i København.

Liste Å - Nordjylland

  1. Joachim Plaetner Kjeldsen
  2. Liselotte Jakobe Lundgaard
  3. Mikkel Larsson
  4. Nicklas Gjedsig
  5. Jef Seistrup
  6. Mark Jewkes
  7. Anette Jensen Smith
  8. Gustav Sieg Sørensen
  9. Jens Harder
  10. Clara Wolf

For yderligere info/kommentarer:
Jens Harder, forperson. Alternativet Nordjylland og folketingskandidat, telefonnummer 61 16 84 44,
jens180980@gmail.com og Joachim Plaetner Kjeldsen, KB-medlem i Thisted Kommune og spidskandidat for Alternativet Nordjylland til folketinget, 28 93 18 06, joachim.kjeldsen@alternativet.dk

Kontaktinfo på alle kandidaterne kan findes på:


Vi afholder ugentligt møde (for det meste via Zoom) hver torsdag fra 20-21. Hvis du vil hjælpe til i valgkampen, er du velkommen til at deltage. Skriv til storkreds.nordjylland@alternativet.dk, og vi tilføjer dig gruppen der bliver inviteret. Vi har brug for alle kræfter.

grøn hilsen

Bestyrelsen i Alternativet Nordjylland.

1 Like