Reminder: Ekstraordinært, digitalt landsmøde lørdag 5. oktober 2024

Kære medlemmer

Husk, at der er ekstraordinært, digitalt landsmøde nu på lørdag kl. 15.00-17.30.

Du skal tilmelde dig senest fredag 4. oktober kl. 16.00 for at kunne stemme til landsmødet. Tilmeld dig på AlleOs HER.

I håndbogen på AlleOs HER finder du også de indkomne forslag og dagsordenen.

Ud over de forskellige forslag om bl.a. rekruttering af kandidater, partiskat m.m. får vi en kort politisk opdatering fra Franciska Rosenkilde, og Jonathan Ries vil fortælle om arbejdet med forberedelse af KV/RV25 og Hovedbestyrelsens prioriteringer og mål.

Bliv en del af vores KV/RV25-hold den 2. november i Odense

Om du vil høre, hvad Alternativet brygger på for det kommende år, er bestyrelsesmedlem, et aktivt medlem eller kandidat til kommunal- og regionsvalget - vi vil gerne se jer alle sammen til vores halvårsmøde den 2. november i Odense.

Du har en vigtig demokratisk stemme som medlem, frivillig eller kandidat. Derfor inviterer hovedbestyrelsen til en dag med oplæg, træning og inspiration med kommunal- og regionsvalget som det centrale emne. Det bliver en aktiv og sjov dag, som vil give os masser af energi for de kommende måneder.

Mere info følger i det næste nyhedsbrev, men sæt allerede nu kryds i kalenderen og tilmeld dig gerne på AlleOs HER og køb din billet på Billetto HER. Desuden har vi oprettet en facebook-gruppe HER til løbende opdateringer.

Jeg håber, at vi ses online på lørdag og fysisk i Odense den 2. november.

Mange hilsner,

Jonathan Ries, forperson
På vegne af Hovedbestyrelsen