Referat af medlemsmøde d. 25/4

Tilstede ved mødet var: Rainer, Birgitte, Minna, Mette, Karen, Ulla og Bent.
Afbud fra Lars og Rebekka

 1. For at give bestyrelsen flere kræfter og energi, blev vi enige om at udvide bestyrelsen med Ulla Gram Larsen og Mette Harbo Arleth. Den er nu på 5 medlemmer.
 2. Vi er mange medlemmer, der er aktive på Naturmødet d. 18-20/5. I er velkommen til at stå i vores stand eller deltage i de mange aktiviteter, der kommer til at ske på mødet. Vi får bla. besøg af vores to mænd på tinge, Christian Poll og Torsten Gejl. Programmet for Naturmødet kan læses her: http://naturmoedet.dk/, mens Alternativets program bliver udsendt senere.
 3. Ang. Kommunalvalget overvejer Mette Harbo at stille op. Hun mødte stor opbakning for resten af deltagerne. Hvis nogen af jer medlemmer også overvejer at stille op eller være med til at udvikle vores fokuspunkter op til valget, må I gerne melde tilbage til: skjelbo@outlook.dk
 4. Vi havde en diskussion om, hvordan vi kunne få flere aktive medlemmer. Det er forståeligt, at det kan være svært at melde sig, hvis man tror, at man skal alt mellem himmel og jord. Det skal helst være sådan, at man melder sig til det man kan klare og har lyst til. Fx kunne vi godt tænke os en grundvandsgruppe, der holder øje med, hvordan det går med bevarelsen af vores grundvand og kommer med forslag til bedre sikring af grundvandet. Vi kunne også tænke os en skolegruppe, der kunne komme med forslag til gode skoler for alle i kommunen, osv. Hjørring Kommune vil gerne beskrive sig som en naturkommune, og i den forbindelse kunne vi komme mange forslag.
  Næste møder:
 5. maj kan man nyde en politisk øl i Café clic old school fra klokken 17
  8/5 Planlægningsmøde for Naturmødet i partilokalet i Aalborg klokken 18.30
  18-20/5 Naturmødet i Hirtshals
  22/5 klokken 19.30 Medlemsmøde for Alternativet Hjørring. Sted: Fyrbakken 5, Hirtshals
  Referent: Bent Jørgensen