Politisk seminar

Storkreds Fyn holder politisk seminar

For dig som lige snupper en omgang politisk træning her i slutspurten til KV17!

Kommunalvalget lurer lige om hjørnet, og vi i Storkreds Fyn holder i den anledning vores første event i det nye politiske år. Vi er hamrende stolte af, at Alternativet har spredt grønt håb i hele 82 kommuner! Vi håber selvfølgelig, at vi får et godt valg rundt om i de mange kommuner. Derfor har den splinternye Storkredsbestyrelse trukket i arbejdstøjet og inviterer dig til ”Politisk Seminar”.

Formålet med det politiske seminar:

Formålet er, at give alle involverede i de kommende valgkampagner mulighed for at blive hørt og lade sig inspirere – og få tilført løsninger gennem ny viden, gensidig sparring samt gode råd. Seminaret vil formidle videndeling og styrkelse af politiske budskaber, forhold til pressen, økonomi og praktiske gøremål. Vi ved at i alle pt. knokler og kører på ideen om den 25. time, og har derfor planlagt forskellige oplæg, som er nøje skruet sammen i forhold, hvad der er relevant for jer! I kan på dagen opleve:

Velkomst v. Storkredsformand Carsten Roed Jensen
Espen Sloth fra Landssekretariatet vil facilitere samt fortælle og inspirere os omkring de mange gøremål i valgkampagnen, som i sidste ende kan betyde forskellen på succes og fiasko. Han vil bl.a. behandle spørgsmål om, hvordan man bedst håndterer indbydelser til tværpolitiske møder, hvordan man vælger, hvem der skal deltage, hvordan man bedst kommer igennem med sin budskaber, hvilke faldgrupper og udfordringer, der kan opstå, og hvordan man håndterer disse? Løbende vil han inddrage jeres erfaringer, gode råd og facilitere en gensidig sparring.
Folketingskandidaterne Roger Mathiesen og Nikolaj Amstrup vil fortælle om det politiske arbejde på Christiansborg – til yderligere inspiration for arbejdet i lokalforeningerne.

Det Politiske seminar er åbent for alle aktive i kv17, men er specielt rettet mod dig som:

De Fynske byrådskandidater
Region syd kandidater
Kampagnefolk
bestyrelsesmedlemmer
i vores lokalforeninger
Alt det praktiske:

Hvornår: d. 30 okt. kl. 17-21.30
Hvor: Alternativet, Nørregade 71, 2. th., 5000 Odense C (praktisk talt et hammerkast fra Banegården)
Maks antal deltagende: 60

Forplejning: Vi vil servere en sandwich og lidt drikkelse. Da det er på huset regning må du gerne tilmelde dig via dette link: Politisk Seminar | Billetter | Odense | Familie & Uddannelse | Billetto — Denmark

Dagsorden vil blive sendt ud snarest.

Vel mødt og rigtig god fornøjelse
Storkreds Fyn