Politisk Laboratorium om Mere Fri Tid

Kære Alternativist

Mandag den 4. december klokken 17:00 til 20:00 afholdes der Politisk Laboratorium i Medborgerhuset i Aalborg.

Temaet er Mere Fri Tid og vores finansordfører Christina Olumeko kigger forbi.

Den nye valuta i dansk politik er vores tid. Tid til fordybelse, tid til fællesskaber, tid til familie og venner, tid til lønarbejde, tid til frivilligt arbejde. Tid til fri tid. Hvordan kan samfundet understøtte, at vores tid kan bruges fleksibelt?

De spørgsmål vil vi forsøge at besvare sammen. Du er nemlig inviteret til at udvikle fremtidens økonomi på dette Politiske Laboratorium.

I laboratoriet lytter vi først til to oplæg om fremtidens økonomi, hvorefter vi i workshops skal diskutere, hvad vi har hørt og andre ideer til, hvordan økonomien kan understøtte mere fleksibel brug af vores tid. Vores samtaler bliver herefter samlet op og anvendt til at udvikle Alternativets politik på området.

Programmet kommer senere, så hold øje med begivenheden og tilmeld dig på AlleOs

Der er mulighed for at købe aftensmad.

Vi glæder os til at se jer.

Hvad er et politisk laboratorium?
I dag er det kun 2 pct. af danskerne, der er medlem af et politisk parti. Det har skabt et iltfattigt demokrati, hvor det er en meget lille del af befolkningen, der reelt har indflydelse på partiernes politiske visioner. Den udvikling ønsker Alternativet er vende. Det skal være attraktivt og muligt at involvere sig i politik, hvad enten man kan bidrage med 8 minutter eller 8 timer om dagen. Derfor arrangerer partiet løbende såkaldte Politiske Laboratorier, hvor man kan være med til at udvikle Alternativets politik - uanset om man er medlem af partiet eller ej.

1 Synes om