Lørdag d. 21. november kl. 10.00-14.30 er der en POLA med fokus på udvikling af vores fødevarepolitik. Denne POLA er lavet i samarbejde med @Rosenkilde og @torsten.gejl.
Til arrangementet søger jeg 6 tovholdere, vil du måske være en af dem? Så må du meget gerne respondere på denne besked, tak!
Hvad indebærer det at være tovholder?
1. fase, idegenerering (60 minutter)
I løbet af 45 minutter vil hver gruppe have foretaget en brainstorm omkring hvert af de nedenstående tre emner.
Grupperne bliver i deres ZOOM rum (breakout room) med tovholderne. Herved fører tovholderne gruppen gennem en brainstorm i forhold til hvert af de tre emner.
Emner:
runde tages der udgangspunkt i følgende spørgsmål:
Hvilke tiltag der har til opgave at fremme plantebaseret kost eller økologisk kost, i Danmark eller i udlandet, kender vi til?
runde tages der udgangspunkt i følgende spørgsmål:
Hvorfor spiser danskerne ikke større mængder plantebaseret kost?
runde tages der udgangspunkt i følgende spørgsmål:
Hvordan kan vi få den danske befolkning til at forøge indtagelsen af økologisk plantebaseret kost?
2. fase, kvalificering af ideerne (60 minutter)
Tovholderen fra 1. fase sidder med som neutral mødeleder i gruppen.
Der tages udgangspunkt i 3. spørgsmål fra 1. fase: Hvordan kan vi få den danske befolkning til at forøge indtagelsen af økologisk plantebaseret kost?
Der kan hertil hentes inspiration fra de 5 andre gruppers forslag/brainstorm, som bliver tilgængelig for grupperne fra pausen af.
Med udgangspunkt i 3. spørgsmål udvælger grupperne tre konkrete, som de udfolder yderligere.
Se POLA her:
Det indebærer at facilitere processen under POLA’en lørdag d. 21. november.
1. fase, idegenerering (60 minutter)
I løbet af 45 minutter vil hver gruppe have foretaget en brainstorm omkring hvert af de nedenstående tre emner.
Grupperne bliver i deres ZOOM rum (breakout room) med tovholderne. Herved fører tovholderne gruppen gennem en brainstorm i forhold til hvert af de tre emner.
Emner:
runde tages der udgangspunkt i følgende spørgsmål:
Hvilke tiltag der har til opgave at fremme plantebaseret kost eller økologisk kost, i Danmark eller i udlandet, kender vi til?
runde tages der udgangspunkt i følgende spørgsmål:
Hvorfor spiser danskerne ikke større mængder plantebaseret kost?
runde tages der udgangspunkt i følgende spørgsmål:
Hvordan kan vi få den danske befolkning til at forøge indtagelsen af økologisk plantebaseret kost?
2. fase, kvalificering af ideerne (60 minutter)
Tovholderen fra 1. fase sidder med som neutral mødeleder i gruppen.
Der tages udgangspunkt i 3. spørgsmål fra 1. fase: Hvordan kan vi få den danske befolkning til at forøge indtagelsen af økologisk plantebaseret kost?
Der kan hertil hentes inspiration fra de 5 andre gruppers forslag/brainstorm, som bliver tilgængelig for grupperne fra pausen af.
Med udgangspunkt i 3. spørgsmål udvælger grupperne tre konkrete, som de udfolder yderligere.