POLA og Grundlovsdag!

Invitation til POLA og Grundlovsdag

Kære medlem af Alternativet i Randers Kommune! Vi er en lokalforening i rivende udvikling, og det kan man også se på vores arrangementer! I dette nyhedsbrev finder du invitationer til et nyt Politisk Labortorie omhandlende kultur og fritid, samt en invitation til Alternativet Randers’ grundlovsdagsarrangement som afholdes under overskriften: “Demokrati i forandring!”. Det kan du læse meget mere om i det følgende!


Hvad kan Alternativet gøre for kultur og fritid i Randers?
Så er det tid til endnu et politisk laboratorie for lokalpolitikudvikling under overskriften: “Hvad kan Alternativet gøre for kultur og fritid?”. Det finder sted den 6. juni klokken 18.00 til ca. 20.30 i Underværket (Stemannsgade 9C, Randers). I den anledning kommer kunstner Gurli Alsen for igennem sin kunst at “fange” stemningen til dette politiske laboratorie. På dagen vil der også blive serveret en lettere, vegansk anretning.

Tilmelding skal ske til Alternativet Randers på vores foreningsmail: randers@alternativet.dk. Alternativet Randers’ bestyrelse glæder sig til at se mange medlemmer til en hyggelig aften i kunstens og fritidens tegn!


Demokrati i forandring
På grundlovsdag fejrer Alternativet Randers den det danske demokrati, som er forankret i vores grundlov. Det bliver et forholdsvist klassisk arrangement, hvor der kommer grundlovstaler fra:

  • Torben Hansen, borgmesterkandidat (S)
  • Charlotte Broman Mølbæk, borgmesterkandidat (SF)
  • Frederik Glerup Christensen, spidskandidat (Å)

Programmet starter fra klokken 13 med de tre grundlovsdagstaler, hvorefter der vil være fri debat og leg. Dette arrangement kommer til at foregå den 5. juni i Tøjhushaven fra 13.00. Der vil være lette anretninger samt kaffe, te og vand. Her er man mere end velkommen til selv at medbringe mad, kage eller andre godter, man skulle have lyst til.

Bestyrelsen for Alternativet Randers takker for de flotte fremmøder på de sidste arrangementer, lokalforeningen har afholdt. Det holder vores humør og kampgejst oppe! Her til slut i nyhedsbrevet, vil vi rigtig gerne opfordre alle medlemmer, der har lyst, tid og overskud, til at komme med god idéer og tanker om Alternativet Randers’ fremtidige udvikling - især med henblik på valg-festen, som den også bliver kaldt!
De bedste hilsner
/ Alternativet Randers