Plakatophængning i morgen - Vi glæder os!

Kære medlem af Alternativet på Frederiksberg :green_heart:

Nu er valget som bekendt udskrevet og plakaterne til folketingsvalget skal hænges op i morgen kl. 12:00. Det bliver en super hyggelig dag med valgstemning og højt humør og derfor kan vi kun anbefale, at komme forbi og støtte op.

I vores sidste mail fik vi lovet, at i alle ville få en SMS med information herom, men det lykkedes desværre kun at få den sendt afsted til 50 medlemmer og derfor får i nu denne mail i stedet.

Her kommer et program:
kl. 09:00 spiser vi alle morgenmad i Åbenrå 33 1124 København K
kl. 10:30 cykler vi fra Åbenrå eller tager offentlig transport
kl. 10:45 mødes vi ved et kollegie på denne adresse Jacobys Alle 13, 1806 Frederiksberg C, hvor man får plakater og smutter ud til sin rute.
kl. 12:00 hænger vi de første plakater op

Medbring handsker, stige, ladcykel, trækvogn, bil, bidtang og højtaler/musik for det bliver der alt sammen brug for. Hvis du ikke allerede har gjort det, vil det være en stor hjælp, hvis du vil udfylde dette skema: Plakatophængning Frederiksberg - Google Spreadsheets

Hvis du har nogle spørgsmål, kommentarer eller først kan komme senere, må du meget gerne skrive/ringe til Elena på tlf. 31242711. Elena og Rikke vil være plakatkoordinatorer på dagen.

Vi har brug for så mange hænder som muligt, derfor vil det være en stor hjælp, hvis du vil være med, så vi håber på at se dig.

Link til facebookbegivenheden: Plakatopsætning for Alternativet på Frederiksberg

#klimavalg #stemgrønnest

Grønne hilsner

Bestyrelsen på Frederiksberg og Uffe Elbæks kampagneteam