Plakatophængning for Alternativet på Frederiksberg

Nu nærmer valget sig og vi er klar!

Vi har brug for så mange hænder som muligt, derfor vil det være en stor hjælp, hvis du vil være med til at hænge plakater op. Det foregår på Frederiksberg, hvor du vil være tilknyttet Uffe Elbæks plakatteam :green_heart:

Udfyld gerne dette dokument. Her kan du skrive om du regner med at deltage samt hvad du kan have med af redskaber. Udfyld den gerne selvom at du ikke er sikker på at deltage, da det er for at skabe et overblik. Kryds af hvad du kan tage med og spørg gerne rundt i dit netværk om du må låne, for vi får brug for både stiger, bidetænger, musik/højtaler og noget vi kan transportere plakaterne i/på når vi går rundt på ruterne.

Program for dagen (ændringer kan forekomme):

  • Det er uklart hvor og hvornår vi mødes, da det afhænger af datoen, men i vil modtage en SMS med information på dagen. Valgplakaterne står på et kollegie på adressen Jacobys allé 13, 1806 frb C. Når vi skal ud fordeler vi os i teams, så der er en ladcykel, trækvogn, bil eller lignende i hvert team.

  • Kl. 11:00-11:30 ca. går man mod sin startposition på ruten.

  • Når man er færdig med sin rute ringer man til den ansvarshavende, som vælges på dagen. Når vi er færdige på Frederiksberg fordeler vi os i de andre bydele og hjælper de andre kandidater med deres plakater.

  • Kl. 18:30 samles vi i Alternativets partilokaler i Åbenrå 33 1124 København K.

  • Kl. 19:00 ser vi debat på storskærm og spiser noget mad.

  • Kl. 20:15 mødes vi på Hovedbanegården, hvor vi i samlet flok bakker op om Uffe og vifter med grønne flag og grønne Å’er.

Det bliver en festlig dag med valgstemning, som virkelig skaber en holdfølelse, så det er en dag som skal prioriteres. Og vi sørger selvfølgelig for lidt sødt undervejs.

På dagen vil du modtage en SMS med præcis information om tidspunkt og mødested.

Kan du kun være med noget af dagen er det også helt i orden, men angiv det gerne i skemaet, som er linket øverst i teksten.

Har du spørgsmål eller kommentarer til noget, så skriv gerne til uffeskampagneteam@gmail.com eller ring på 42280202.

Vi glæder os til en festlig dag!! :smile:

#stemgrønnest #derforuffe

Grønne hilsner

Bestyrelsen på Frederiksberg og Uffes kampagneteam