Picnic på søndag d.13 kl. 13 i Øregårdsparken

Picnic, leg, samtale, boule og skulpturvandring i Øregårdsparken

Kære Å-medlemmer med familier

Vi har i bestyrelsen for Alternativet Gentofte talt om at det vil være dejligt at mødes og være sammen med andre alternativister i vores lokalområde, på en ganske uformel måde, derfor håber vi at se dig til en fælles picnic

På søndag d. 13’ august kl.13,
hvor vi mødes tæt på flagstangen – ikke langt fra Boulebanen

– medbring tæppe, mad og drikke – gerne også spil, bolde, boule, mv.

Picnic’en – finder sted tæt på legeplads og boulebane, så vi har mulighed for at børn og voksne kan kaste sig ud leg og aktiviteter, gerne en dyst i boule.

Især for voksne vil der være:
Skulpturvandring i Øregårdsparken – hvilke skulpturer findes egentlig i parken? Guide Helle Laustsen forperson i Alternativet Gentofte.

Ingen dagsorden - ordet er frit, vi ønsker bare at ses og snakkes - men her lidt om Alternativet Gentoftes aktiviteter pt. - vi har projekt i gang om at etablere et moderne Fælleshus/Spiseri som har vist sit værd ved en Pop - Up middag i Grand B i juni, det kan I også høre mere om under picnic’en.
Det kan også være spændende at tale om Kommunalvalget. Der er jo ikke lang tid til, og vi vil meget gerne have et input fra Jer – gerne i form af Jeres ønsker for ”Jeres Gentofte de næste 4 år”.

Der har været udtrykt ønske om bare at mødes og tale sammen – det gør vi nu … og håber at se rigtig mange af Jer på søndag til hyggeligt samvær.

PS Ved I, at vi har børnenes talerstol stående i Øregårdsparken

Sommerhilsner fra bestyrelsen Å – Gentofte