Picnic imorgen d. 25/6 og referat fra sidst d. 13/6

Kære Østerbro Alternativister,

Her følger et kort nyhedsbrev, der består af et kort referat fra vores “kom og mød bestyrelsen” arrangement d. 13/6, samt en opfordring til at deltage i Kgs. Have picnic i morgen d. 25/6.

Kom med til den årlige picnic i Kongens have imorgen d. 25/6

Det er blevet tid til at kridte rundboldskoene, tage picnickurven, ungerne og tæppet under armen og kom og hyg med Alternativet København til den årlige picnic i Kongens have.

Vi skal fejre, at vi har fået opstillet vores KV-17 kandidater, at vi sammen kigger frem mod en sommer og et efterår, der kommer til at betyde meget for Alternativet. Vi håber, at få rigtig mange kandidater ind i Borgerrepræsentationen og Regionsrådet. Både frivillige, kandidater, bestyrelser og bydelene kommer til at knokle i den næste tid og derfor vil det være hyggeligt, at vi mødes i mere uformelle rammer og ønsker hinanden en god sommer.

Du medbringer selv din egen mad og drikkevarer, evt. et spil (vikingespil, rundbold, o.a.) og sjove indslag er naturligvis altid velkomment.Vi håber på høj solskin, godt humør, masser af gode samtaler og alternativistisk mingleri i det grønne.

Vi mødes d. 25. juni fra 13-17 ved indgangen til Kongens Have ved Sølvgade/Statens Museum for kunst.

Referat fra “kom og mød bestyrelsen” på Bopa plads d. 13/6

Bestyrelsen bestående af Karen, Merete, Michael og Oliver mødtes på Bopa Plads kl 1730.

Mellem 18-20 fik vi besøg af 6 medlemmer af Altenativet Østerbro, der alle giver udtryk for en lyst til at deltage aktivt, særligt ifm. KV17. Vi talte bl.a. om:

Mail til Østerbro medlemmer, der spørger ind til politiske visioner for lokalområdet.
Indlæg til lokale medier
Alternativ byvandring på Østerbro
alternativet.dk/østerbro hjemmeside?
SF, S og Ø’s lokale nær Melchiors Plads, måske noget for os.
Mødelokaler for Alt Ø: Resecond på Trelleborggade 5 eller Østerbro Lilleskole
Samarbejde med Kultur Østerbro
Picnic i Kgs. have d. 25/6
Valgkampsmøde i midt august

Bestyrelsen taler afsluttende om ansvarsroller og opgaver for den kommende tid og der er enighed om at vores fokus er på KV17. Oliver er kontaktperson for KV17 kampagnegruppen og vil tale med dem ifm. planlægning af valgkampsmøde i august, særligt med henblik på deltagelse af kandidaterne. Der skal oprettes et dokument i Dropbox, hvor vi kan påbegynde en drejebog for vores arbejde op til valget.
Karen og Oliver berettede om vores deltagelse i bydelsmødet, hvilket var en overvejende positiv oplevelse og vi ser frem til det næste af sin slags, der bliver d. 22. august.

Venlig Hilsen
Bestyrelsen Alternativet Østerbro