Påmindelse: Husk møde på fredag

Logo_Alternativet_Horizontal

PÅMINDELSE:

Kære alle medlemmer af Alternativet i Frederikssund

Vi indkalder til opstillingsmøde fredag den 8 september kl. 17 – 19 i Elværket: Ved Kirken 6, 3600 Frederikssund

På dette møde skal vi først og fremmest begynde med at høre alle deltagere om det er i orden, at vi grundet tidsnød fraviger fra reglen i vores vedtægter om 6 ugers varsel i forhold til indkaldelsen til dette møde? Efterfølgende går vi videre med det egentlige opstillingsmøde.

  • Allerede den 7.maj afholdte vi et medlemsmøde, hvor vi havde varslet deltagerne om, at vi afventede kandidater til Kommunevalget 2017 (KV17).
    Den kandidat der ønsker at opstille er bestyrelsesmedlem Guillermo Rosas. I vil få rig lejlighed til at lære Guillermo bedre at kende til opstillingsmødet.

Til sidst skal vi have så mange mulige underskrifter på en såkaldt Stillerliste, så vi kan få lov til at opstille vores kandidat (Der skal være mindst 25 stillere).
Så vi håber så mange medlemmer som muligt vil komme og sætte deres respektive kragetæer på Stillerlisten og vi klar til KV17.

Dagsorden:

  1. Vedtægts fravigelse
  2. Præsentation af kandidat Guillermo Rosas
  3. Godkendelse af KV17 kandidat Guillermo Rosas ved valg
  4. Indsamling af underskrifter til Stillerliste
  5. Eventuelt
  6. Afrunding og forsættelse hos Ulla (Dem som har lyst)

Vi glæder os til at se jer!

Mvh
Bestyrelsen for Alternativet i Frederikssund: Preben Haven, Dora Breck, Ulla Sohn Christensen, Guillermo Rosas, Jens Mølsted og Kasper Johansen.