På lørdag er der valg af politisk leder

Kære medlem

Uffe Elbæk giver den grønne fane videre og det er lige op over! En intensiv periode med et hav af spændende samtaler og debatter munder lige straks ud i valg af ny politisk leder for Alternativet. Det har været en demokratisk fest og på lørdag fortsætter den frem til midnat.

Bemærk at Landsmødet på grund af den store interesse nu afholdes i:

Amager Bio
Øresundsvej 6
2300, København, S

Dørene åbner for tjek-in fra kl. 15.00. Det officielle program begynder kl. 16.00.
Kom gerne så tidligt som muligt, da vi skal have 600 mennesker registreret.


Alle informationer findes på AlleOs, men I får de vigtigste her:

 • Billetter - Du behøver ikke at medbringe din billet. I er alle på en liste i døren. 600 medlemmer har fået plads, men nu er Amager Bio også fyldt op. Skriv dig på venteliste her.

 • Afbud - husk at skriv til medlem@alternativet.dk, hvis du ikke kan komme alligevel, så er der helt sikkert andre på ventelisten, der bliver glade.

 • Digital afstemning er for alle, der ikke har mulighed for at deltage fysisk i Amager Bio. Du kan tilmelde dig den digitale afstemning her. Vejledning dertil vil blive sendt ud til alle tilmeldte og lagt op på AlleOs efter der lukkes for tilmelding kl. 12 på lørdag. Du kan følge med på livestream, der sender under hele forløbet - der er link til livestream her.

 • Grøn Fest afholdes i Amager Bio fra kl 20.00 - 24.00. Der fortjener vi alle at danse!

 • Hjælpende hænder - har du svært ved at sidde stille? Hop med på stemmetællerholdet. Skriv til maiken.meedom@alternativet.dk, hvis du vil hjælpe til.

 • Ny lokation - din billet til Hotel Cecil gælder selvfølgelig også til Amager Bio.

 • Å-Bussen er nu fyldt op til randen med 80 skønne medlemmer, se afgangstider her.

 • Medbring gerne dit eget kaffekrus. Vi giver de første 500 kopper kaffe og te, så for at skåne miljøet og undgå ressourcespild, ville vi elske, hvis du tager dit eget krus med.

 • Amager Bio sælger drikkevarer til dig, der har brug for mere end bare kaffe.

 • Få styr på sulten. Foodies på Amager leverer lækre frisklavede sandwiches til jer. Der er glutenfri versioner til dem, der har efterspurgt det.

 • Du skal selv medbringe dit kandidathæfte til det ekstraordinære Landsmøde. Find Samtalemanifest og kandidathæfte her.

 • Find vej. Du kan finde et kort her til Amager Bio, Øresundsvej 6, 2300 København S. Bus 250S stopper tæt på, og der er 750 meter til Amagerbro metrostation. Der er også parkeringspladser tæt på, men måske ikke nok til alle, så kom i god tid. Og hvis du kommer i bil, så tænk i samkørsel - det er godt både for klima, økonomi og trængsel.


Tusind tak til kandidaterne, Mira, Theresa, 2 x Rasmus, Josephine, og Sascha. Tak for jeres mod og jeres vilje og evne til at medvirke til de mange gode samtaler om politik, lederskab, fællesskab og demokratisk fornyelse.

Og tak til alle jer medlemmer der har deltaget i de lokale møder, roadshows, på Dialog og i alle de sammenhænge hvor samtalerne har foldet sig ud. Uden jer var der ingen demokratisk fest!

Og tak fordi vores fælles værdier og debatdogmer har været med hele vejen

Vi håber, at valgprocessen, også de sidste dage op til valget vil befordre den fælles samtale om politik og lederskab og hvordan Alternativet som politisk fællesskab bedst skaber de samfundsmæssige forandringer, vi ønsker.

Praktiske spørgsmål rettes til medlem@alternativet.dk og mere specifikke spørgsmål til valgprocessen til PLvalg@alternativet.dk.

Grønne hilsner
Hovedbestyrelsen

5 Synes om