Opstillingsmøde, kommunalvalg 21, Gribskov

lillenatur

Alternativet fik en hård medfart sidste år. Også lokalt har vi haft en afskalning så vi nu er 18 medlemmer tilbage. Corona nedlukning har gjort det svært, at samle stumperne op men nu lysner det. Og ikke et øjeblik for tidligt i forhold til kommunalvalget til november.

Alternativets værdier og politik er lige så vigtige i dag som tidligere, hvis ikke mere endnu. Vi har godt nok flyttet på den offentlige dagsorden og det kan vi godt være stolte af, men der er stadig langt til vi er i mål.

På årsmødet i marts fik vi valgt en bestyrelse, så det formelle for vores lokalforening er på plads. Nu skal vi sørge for det vigtige også.

Indbydelse til opstillingsmøde 29/6 2021 kl. 19:30-21:30:

På opstillingsmødet vælger vi hvem, vi vil stille op som kandidater til byrådet. Vi håber, at kunne holde mødet fysisk men det er ikke faldet helt på plads, så vi kan ikke give en adresse endnu. Vi tænker også at give adgang til digital deltagelse hvis man hellere vil det.

Hvis du vil stille op, sender du et opstillingsgrundlag til bestyrelsen senest 3 uger før (8/6 2021). Bestyrelsen sender videre til alle medlemmer senest 2 uger før – sammen med en adresse for mødet. Et opstillingsgrundlag er en beskrivelse af dig selv og hvorfor du vil stille op. Gør det kort og fortæl os hvorfor vælgerne skal stemme på dig. Hvis du vil gøre det som videoklip eller noget andet end papir, så er du meget velkommen. Når bare det kan sendes videre til medlemmerne elektronisk.

For at stille op – og for at stemme på opstillingsmødet – skal du have været medlem i 90 dage. Hvis det kniber, så har vi allerede nu sat et supplerende opstillingsmøde i kalenderen d. 20/9-2021 .

Foruden at vælge kandidaterne, skal vi også beslutte om opstillingen skal være sideordnet eller partiliste, retningslinjer for valgforbund så formanden kan forhandle noget på plads og vi skal starte drøftelse om kommunen i både store træk og detaljer, en drøftelse, der kommer til at fortsætte i august og september.

Se her hvad vi gik til valg på sidste gang: http://alternativet-gribskov.dk

Åbent bestyrelsesmøde 16/8-2021. Dagsorden sendes ud 1 uge før.

MVH

Bestyrelsen – Leif, Jens, Simon og Thorbjørn