Opstillingsmøde i Alternativet Silkeborg

Kære alle Alternative

På næste torsdag otte dage, den 24. juni, er alle velkomne til opstillingsmøde for Alternativet i Silkeborg forud for det kommende kommunalvalg.
Mødet er fra kl. 17-19, på Wibergsgade 12, 8600 Silkeborg.

PT har vi to der er klar til at kandidere.
Lars Holstein og Mustafa Kellegöz.

Overordnet bliver vores mærkesager:

Demokrati og borgerinddragelse
Grønnere, friere og sundere
Integration og ligestilling
Beskæftigelse

Som bekendt har vi aftalt valgforbund med de Radikale og Kristendemokraterne, som ud over de rent valgtekniske fordele omfatter en politisk forpligtende aftale.
Vi er tre meget forskellige partier, der har haft gode og seriøse drøftelser, hvor vi har oplevet stor gensidig respekt.
Under parolen; grønnere, friere og sundere har vi skabt en fælles dagsorden alle kan bakke op om – en slags minimumsdagsorden for hvem der nu måtte blive valgt.

Vi har ikke opgivet at finde flere kandidater. Og der bliver også brug for ”aktivister” i valgkampen mod vores måske vigtigste valg til dato.
I Alternativet Silkeborg kan du bidrage til valgkampen på mange forskellige måder: Man kan være en af dem, der deltager i vælgermøder, man kan være med til at tale med mennesker på gaden, skrive indlæg i avisen.
Alle er velkomne på listen - ens opstilling behøver bare være motiveret af moralsk støtte til vores parti og til kampen for den grønne omstilling på lokalt plan.
De væsentligste principper for den kommende valgkamp bliver, at vi stiller op som et hold med et stærkt fællesskab og at det skal være sjovt at være med.

Frem mod mødet vil vi forsøge at fange så mange som muligt, af jer der er medlem af Alternativet i Silkeborg, på telefonen for at vejre stemningen.

Hvis du allerede nu ved du har lyst til at være med på holdet, og har spørgsmål til, hvilke muligheder der er og hvad der forventes, er du velkommen til at ringe til Lars Holstein på 24 25 95 57.

Alle med sympati for Alternativets vision om et anderledes samfund er velkomne.
Vi håber vi at hilse på mange af jer den 24. juni.

De bedste hilsner

Bestyrelsen