Opstillingsgrundlag for kandidater til KV21 i Halsnæs Kommune

Kære medlem af Alternativet i Halsnæs.

Som vi skrev i sidste mail, har vi års- og opstillingsmøde d. 17 marts kl. 19-21. I år bliver det - på Corona-vis - et onlinemøde. - Vi begynder mødet med årsmødet, og går herefter videre med opstillingsmødet.

Vi har ikke modtaget nogen opstillingsgrundlag til bestyrelsesposter, men vi er meget glade for at kunne præsentere 2 medlemmer, der kandiderer til at stille op for Alternativet til kommunevalget i november.

Begge er bestyrelsesmedlemmer, og har løbende bidraget til debatten, både på landsplan og lokalt.

Nemlig Mariane Lunden Jacobsen og Nanna Høyrup Andersen - Deres opstillingsgrundlag er vedhæftet.

Opstillingsgrundlag som kandidat for Alternativet til.pdf (266.5 KB) (Mariane Lunden Jacobsen)
Opstillingsgrundlag Nanna Høyrup Andersen KV21.pdf (50.6 KB)

Møderne foregår på zoom.
Her får vi mulighed for at høre kandidaterne hver især fortælle om deres ønsker og planer for Halsnæs. Det hele vil foregå i en dialog, så der er rigelige muligheder for at bidrage med gode ideer… og så selvfølgelig også at stille nysgerrige spørgsmål til dem.

Indkald til års- og opstillingsmøde 17 marts 2021.pdf (42.9 KB)

Og så måske det vigtigste: Vi håber du har lyst til at deltage, og har du det, skal du blot sende en mail til halsnaes@alternativet.dk og tilmelde dig. Herefter kontrollerer vi medlemsskabets gyldighed i forbindelse med afgivelse af stemme, og sender dig før mødet et link til dette.

Når mødet starter skal du klikke på linket, og du vil blive videreført til appen zoom, som du skal have downloaded for at kunne deltage, enten via smartphone, tablet eller computer. - Vi glæder os til at “ses”.
Har du spørgsmål i den anledning, hører vi også meget gerne fra dig.

Bedste hilsner
Bestyrelsen. :green_heart:
Skærmbillede 2014-08-25 kl. 15.57.04