Opstillingsblanket til Storkredsbestyrelsen og POFO

WANTED: Nye kandidater til Storkredsbestyrelsen i København

Hvis du går rundt med en lille drøm om meget mere Å, og grubler du over, om du mon kunne besætte en bestyrelsespost i Storkredsbestyrelsen i København eller en plads i POFO - så er det altså bare med at komme ud over stepperne og få meldt dig under fanerne. For hvor der er vilje, er der vej. Og da mangfoldighed hilses velkommen med kyshånd, er der selvfølgelig plads til alle typer mennesker hos os, der vil partiet det godt, og har lyst til at løfte vores værdier og debatdogmer til nye højder.
Hvis du har modet til at stille op, så kvitterer medlemmerne i Storkredsen måske med en tillidspost til det kommende Årsmøde.

Det kan også være, at du kender en, der ville være skarp i tillidshvervet, og som bare lige har brug for et ekstra lille tryk på maven for at stille op? Hvis det er tilfældet, så er det nu, du skal trykke til!

Alle der ønsker at stille op til storkredsbestyrelsen og/eller POFO skal udfylde vedhæftede opstillingsblanket.

Udfyld blanketten til opstilling til Storkredsbestyrelsen og POFO her: Opstilling til POFO og storkredsbestyrelsen KBH Storkreds.docx (19.0 KB)

NB:Deadline for opstilling er søndag den 4. september kl. 12. Blanketten skal sendes til Gitte Hansen gitte.hansen@alternativet.dk

Ønsker du at læse mere om årsmødet og tilmelde dig dagen, kan du gøre det her: Årsmøde for Storkreds København | Billetter | København | Andet | Billetto — Denmark