Opstilling af kandidater til Kommunalvalg 2021 – Svendborg

Kære medlemmer!

Så er det blevet tid til at finde kandidater for liste-Å i Svendborg til efterårets kommunalvalg. Det vil foregå på følgende måde:

  • Der bliver nu indkaldt til opstillingsmøde d. 29/4-21, kl. 19.30 (lokation for mødet bliver udsendt senere bl.a. i forhåbningen om, at vi kan mødes i virkeligheden og ikke på zoom – vi krydser fingre!)

  • Hvis man er interesseret i at stille op, så skal man, senest 3 uger inden opstillingsmødet (d. 8/4-21), sende et opstillingsgrundlag til bestyrelsen (et dokument hvor man beskriver hvem man er og hvorfor man gerne vil stille op m.m.)

  • Bestyrelsen vil derefter sende opstillingsgrundlagende ud til medlemmerne senest to uger før mødet (d. 15/4-21). Og der vil også blive udsendt eventuelt zoom-link eller adresse for mødets lokation, som selvfølgelig vil foregå i Svendborg eller omegn.

  • Vi mødes til opstillingsmødet, d. 29/4-21, kl. 19.30. På opstillingsmødet skal der foregå en tillidsafstemning, hvor hvert opmødt medlem har 1 stemme pr kandidat der stiller op, som de kan vælge at bruge eller ej.

Hvis der er tvivl om noget formalia ifht opstilling er der et link til vedtægterne her: Vedtægter // Alternativet

Eller man kan tage kontakt til bestyrelsen med eventuelle spørgsmål.

Vel mødt!

Mvh.
Frederik, Kasper, Bjarke, Mikkel, Oliver, Cassandra, og Kåre.