Ophør af lokalforeningen

Holstebro 25 november 2017

Kære medlem af Alternativet Holstebro.

Det er med beklagelse at jeg må meddele, at bestyrelsen ikke længere kan varetage arbejdet med lokalforeningen.
Der har været en hel del uro og uenighed mellem bestyrelse og kandidater, dels med bestyrelsesmedlemmer, som hurtigt har forladt bestyrelsen og igennem de sidste mange måneder med voksende uenighed mellem bestyrelse og kandidater, hvilket har slidt meget på parternes tillid. Der er forsøgt at hente hjælp fra Landssekretariatet, men uden held. Status er derfor nu, at alle har meldt ud, at de ikke vil mere.

Vi har ikke altid været enige i de meninger, som kandidaten Troels Frøkjær har fremlagt, vi synes feks ikke det er alternativets kultur, at tale nedsættende om andre kandidater,enkeltpersoner i bestyrelsen og andre partier.

Vi stillede op til arbejdet i bestyrelsen, bl.a. for at arbejde for en ny politisk kultur. Kræfterne er den sidste lange tid gået med, at navigere i personangreb og konflikter. Ingen af os vil bruge vores energi på dette.
Konsekvensen af dette er, at lokalforeningen nu nedlægges. I vil senere høre fra partiet centralt vedrørende fremtiden som muligvis kan indeholde en sammenlægning med Struer/Lemvig lokalforening.

Med venlig hilsen
Forperson og anonym næstperson og kasserer
Alternativet Holstebro