Ophængning af valgplakater og møde med Pelle Dragsted

Kære medlemmer.

Lørdag d.23.oktober kl.12 må der hænges valgplakater op i forbindelse med kommunal- og regionsrådsvalget.
Der er ca 150 plakater der fordeles ud over hele syddjurs kommune og vi kunne i den forbindelse godt bruge noget hjælp! Jo flere vi er - jo hurtigere går det.
Hvis du har tid og mulighed så skriv til mefog@syddjurs.dk.

MØDE d.28.oktober kl.19-21
NY NORDISK SOCIALISME - PÅ VEJ TIL EN DEMOKRATISK ØKONOMI. MØDE MED PELLE DRAGSTED

Pelle Dragsted er tidligere pædagogmedhjælper, arbejdsmand, venstrefløjspolitiker og aktivist og tidligere medlem af Folketinget for Enhedslisten. Nu er han utrættelig samfundsdebattør, højskolelærer, klummeskribent og har senest tilføjet titlen forfatter på CV’et med bogen ‘Nordisk socialisme: På vej mod en demokratisk økonomi’.

Vi har bedt Pelle Dragsted om et oplæg om sin bog, der overordnet handler om, hvordan vi kan ændre på det økonomiske magtforhold, der i dag domineret af kapitalistisk ejerskabsform.

Kapitalistisk økonomi kan ifølge ham ikke levere løsninger på den aktuelle klima- og naturkrise og den stigende sociale og økonomiske ulighed. Derfor er opgaven nu at demokratisere økonomien og ejerskabsforholdet i landets virksomheder.

Pelle Dragsted mener, at de allerede eksisterende demokratisk ejede virksomhedsformer i Danmark som f.eks. andelsbevægelsen, den almene boligsektor, brugsforeninger og kooperativer udgør kimen til en fremtidig demokratisk økonomi, og siden hans bog udkom, er han blevet kritiseret både fra venstre og højre hold for at være henholdsvis reformist og revolutionær.

Efter mange år, hvor socialisme ikke har fyldt meget i i den samfundsmæssige debat hilser vi det velkomment at bogen er blevet en bestseller, og håber at du vil deltage i debatten.

DER ER GRATIS ADGANG TIL MØDET OG ALLE ER VELKOMNE

ARRANGØR: DET RØD-GRØNNE FORUM
Enhedslisten og Socialistisk Folkeparti i Nord og Syddjurs og Alternativet
Socialdemokratiet i Syddjurs og Socialistisk Folkeoplysningsforbund (SFOF) Djursland