Opdatering på Landsmøde 2022

grafik til indbydelse

Kære skønne alternativister,

Så er ligger det opdaterede Landsmøde-materiale på AlleOs – ikke mindst med justeret program for de to dage og POFO’s indstilling til Å’s officielle stillingtagen til folkeafstemningen om afskaffelse af forsvarsforbeholdet (til debat og afstemning).

Vi knokler i sekretariatet med at få alle detaljer på plads, så vi kan få et par givende dage i Odense i den kommende weekend. Og til jer folketingskandidater – husk at I lørdag eftermiddag for sølle 150 kr. kan få taget et professionelt portrætfoto til jeres valgplakater – meld jer gerne allerede nu til Allan fra sekretariatet eller på dagen til Karina.

Og vi er så heldige, at vi har fået lidt ekstra pladser både lørdag og søndag, så hvis du ikke allerede har købt billet, så skynd dig – det er først-til-mølle princippet.

Køb din billet her.

Husk at tilmelde dig den digitale afstemning, uanset om du deltager fysisk eller digitalt.

Det gør du her.

Og så får I lige et tilbud I da helt sikkert ikke kan sige nej til. For Hovedbestyrelsen har i år prioriteret at genoptage traditionen med den Alternative Sommerhøjskole, så meld dig under fanerne i uge 31 på Djursland – det bliver sååå fedt og hyggeligt.

Hent en folder her.

De grønneste hilsner
Mark Desholm, sekretariatschef