Opdatering på årsmøde 12 marts

Regnskab 2022 for Alternativet København.pdf (115.8 KB)

Kære alternativister i København

Forud for årsmødet d 12 marts får I her Alternativet Københavns årsregnskab i vedhæftet fil.

Der er ikke indkommet opstillingsgrundlag til kommuneforenings bestyrelsen. Men følgende medlemmer af den siddende fællesbestyrelse af storkreds og kommuneforening genopstiller; Bodil Nissen, Uffe Meulengracht, Poul Brandrup, Jan Schumann, Lise Smørum.

Alle medlemmer er dog frie til, at stille op på selve årsmødet. I den siddende bestyrelse, vil vi meget gerne opfordre alle der kunne have interesse for det til at stille op. Ny inspiration er et godt bidrag til at udvikle vores parti.

På årsmødet kl 11 til 12 har vi en lille tilføjelse til den udsendte dagsorden. Fra BR - gruppen kommer der et lille oplæg på 10 minutter.
Senere samme dag til storkreds årsmødet fra kl 13, kommer Christina Olumeko forbi med nyt fra Folketinget.

Arrangement om “Optimal uddannelse”
Vi har tidligere antydet, at marts bliver en særlig travl måned for Alternativet heromkring. Det er faktisk endnu bedre. Allerede onsdag d. 1 marts bliver de dejlige lokaler i Liflandsgade benyttet af vores venner fra omegnen med et arrangement om uddannelsespolitik.
Et smukt eksempel hvordan vores lokaler kan og bør udnyttes af alle aktive kræfter i Alternativet både i og udenfor København.

Oplægget til arrangementet kan ses på AlleOs https://alleos.alternativet.dk/events/view/5163

Men kort fortalt skal det være en samtale med Allan Jensen, medforfatter til et skrift med titlen;
“Optimal uddannelse” som kan findes på dette link;
https://sites.google.com/d/1knGIz9uiheOaw0rcMs-pmXQDkr2oYnCi/p/1u3MfQ5n6Sx0zTAa0yYzZS6yTBioJn1Iz/edit

“Optimal uddannelse” ser sig selv som et evidensbaseret system, der kan være en del af løsningen på de stigende trivsels problemer blandt børn og unge.

Grønne hilsner fra bestyrelsen