Ønsker du at blive politiker? Kom til inspirationsmøde

Kære medlem af Alternativet

Det virker som i går vi fik en ny regering (og tak for det). Alligevel ved vi godt, at tiden flyver afsted, og pludselig er det igen tid til et nyt valg. Vi skal gerne have en noget større Folketingsgruppe efter næste valg, og søger derfor allerede nu efter kandidater – både til Folketinget og til regionen, hvortil der er valg allerede i 2021.

Der er stadig lige meget brug for Alternativet i dansk politik, og vi tror på, at vi som parti er på vej ind i en periode, hvor flere og flere hen ad vejen tager os seriøst og begynder at se vores politik som den rigtige vej frem.

Brænder du for at gøre en forskel i de kommende år, hvor ting som den grønne bæredygtige omstilling, beskyttelse af demokrati og frihed, et samfund med højt til loftet, plads til forskellighed og hensyn til alle grupper af mennesker, dyrevelfærd og trivsel for vores børn og unge er vigtige indsatsområder, så er det måske dig, der skal være Alternativets næste kandidat til Regionen eller Folketinget?

Vækker ovenstående noget i dig, eller har du allerede gået med tanker om at blive politiker, så kan du komme og høre mere d. 16/1 kl. 17.30-19.00 i storkredsens lokaler, Jægergårdsgade 164A 1.sal, 8000 Aarhus
Her kan du møde repræsentanter fra kandidatudvalget, og du vil kunne få en snak med tidligere kandidater til Folketinget og regionen.
Kan du ikke komme til inspirationsmødet, men ønsker at aspirere til kandidat, kan du rette henvendelse til kandidatudvalget på storkreds.oestjylland@alternativet.dk i løbet af januar. Skriv også meget gerne til os, hvis du kommer til mødet, så vi ved hvor mange vi bliver.

Processen i foråret vil være som følgende: i februar afholder kandidatudvalget samtaler med de, som gerne vil være aspiranter. Derefter afholdes der d. 28/3 et opstillingsmøde, hvor de fremmødte medlemmer vælger et hold af kandidater samt en spidskandidat, hvis en sådan ønskes. Når kandidater er valgt, er disse fri til at begynde at føre valgkamp.

Alt dette vil i høre nærmere om efter nytår.
Vi glæder os til at se jer til inspirationsmøde og ønsker alle en glædelig jul og et grønt nytår.

Mange hilsner fra Østjyllands kandidatudvalg.

.