Om forslag og opstilling til årsmøde i KOS 27. maj 2018

Kære alle sammen :herb:

Så er det ved at være tid til at vi i Københavns Omegns Storkreds skal afholde det årlige årsmøde. Det bliver søndag d. 27. maj i Albertslund (byrådssalen), men det hører du nærmere om senere.

Det du allerede skal overveje, er om du kunne forestille dig at stille dig til rådighed, for nogle af de valg som skal foretages på årsmødet, så send os lige et par ord om dig selv og hvorfor du stiller op.

De valg som skal foretages er:

Valg til bestyrelsen i Københavns Omegn, der skal vælges mellem 3 og 7 personer (afhængig af hvilke vedtægter der besluttes) og 2 suppleanter
Bestyrelsen vil konstituere sig efterfølgende med forperson, næstforperson og kasserer, samt en stribe bestyrelsesmedlemmer.

Valg til Politisk Forum, der skal vælges 2 personer.

Valg af medlem til konfliktmæglingsråde, Else Hammerich genopstiller.

Hvis du ønsker at vide mere om posterne og arbejdet i bestyrelsen eller i Politisk Forum, så kan du kontakte forperson Jette Vestergaard eller kasserer Christine Madsen, på Storkredsens mail

storkreds.kbh.omegn@alternativet.dk

Der kan stilles op til posterne indtil 14 dage før, men hvis du meddeler det inden d. 25. april, kan dit kandidatur komme med ud i indkaldelsen til Årsmødet.

Hvis du har forslag til årsmødet, så skal de blot fremsendes 14 dage før årsmødet, men hvis du allerede nu indsender dit forslag til bestyrelsen, er der mulighed for at få det med ud i indkaldelsen til årsmødet. Forslag til Årsmødet skal stilles af minimum 3 medlemmer af storkredsen.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i Københavns Omegns Storkreds