Odense åbner mulighed for fælles støtte til økologien

Kære medlem. Vi har tidligere beskrevet Alternativet Odenses beslutning om, økonomisk at støtte den nyoprettede: Danmarks Økologiske Jordbrugsfond

DØJ

Allerede 12 timer efter at aktiesalget var åbnet d. 1. September 2017, var der købt aktier for over 1 mill. kroner. Danskerne vil sætte handling bag ønsket om mere økologi - og Alternativet Odense vil være med til at gøre det muligt.

Derfor har vi nu oprettet en øremærket konto* i vores lokale pengeinstitut -Folkesparekassen Odense- hvor alle I, der også ønsker at styrke og udbrede Dansk Økologisk Jordbrug, kan indsætte jeres bidrag. Sammen kan vi gøre det !
Se mere om Fondens mål og virke her: [http://jordbrugsfond.dk/]

Vi går efter at kunne købe en aktie-post i Danmarks Økologiske Jordbrugsfond, inden salgsperioden stopper med udgangen af November 2017. Derfor skal vi over de næste to måneder, i fællesskab have rejst 25.500,-kr.

Vi siger MANGE TAK for alle bidrag - små som store - og ønsker VELKOMMEN til alle bidragydere, også dem uden for Alternativet Odenses medlemsskare. (så fortæl gerne venner og familie om vores initiativ)

                💚 💚 💚

Vær med til at støtte Danmarks Økologiske Jordbrugsfond ved en bankoverførsel (-gerne flere), til konto nr: 9860 0000659894

                💚 💚 💚
 • Alle bidrag bliver behandlet fortroligt.
  Der forventes ikke afkast af aktieposten, men skulle det ske, tilfalder afkastet Alternativet Odense jvf. vores gældende vedtægter.
  De investerede bidrag må forventes afskrevet, hvis Fonden går konkurs eller besluttes nedlagt.
  Den øremærkede konto i Folkesparekassen administreres af Tillidsgruppens Økonomiansvarlige, hvorfra alle oplysninger vedr. aktiekøbet til enhver tid kan indhentes.

                 💚 💚 💚
  

Grønne og glade hilsner
fra din Tillidsgruppe i Odense Lokalforening

odense.alternativet.dk - Facebook - Alternativet Odense