Nytårskur-bar og frivillige til den kommende folketingsvalgkamp

nyhedsbrev

(Lokalforening Aarhus) #1

Kære alternativist

Godt nytår!
Vi håber alle er kommet godt igennem højtiderne og er klar til at tage fat på et nyt og spændende år med bl.a. to valgkampe.

Nytårskur-bar fredag den 4. januar fra kl. 16.00

Billedet indeholder sandsynligvis: tekst

Kom til Alternativets nytårskur fredag den 4.januar i vores lokaler Jægergårdsgade 164A, 1.sal.
Dørene åbner klokken 16.

Mød op festklædt, og vær med i fællesskabet, hvor vi styrker håbet for det kommende år. Løsningernes år.

Hvad skal der ske?

16-16.15 Vi kommer til stede og ønsker velkommen.

16.15-16.30 EVA-gruppen fortæller om deres arbejde med at pumpe liv i lokalforeningens vedtægter.

16.30-16.45 En inspirerende tale, der skyder nytåret ind.

16.45 og frem Musik, snak, fest og interviews

DIN MENING TÆLLER. I EVA-gruppen er vi nysgerrige på at høre din stemme om lokalforeningen og vores vedtægter. Du kan møde et af gruppens medlemmer og få en snak. Vi har forberedt syv spørgsmål, som vi gerne vil have dit bud på. Alles synspunkter har betydning for at vi får sat en fælles kurs for, hvor vi skal hen. Uanset om du er ny eller har erfaring i foreningen er din stemme velkommen. Gruppen har interviewet de tillidsvalgte personer i foreningen for at få deres mening.

Vel mødt til årets første fredagsbar.

EVAgruppen er en evalueringsgruppe for lokalforeningens vedtægter. For mere information, kontakt Rasmus Rydal, rasmus@nomade.dk – 21 44 35 28

Vi har akut mangel på aktive frivillige
Skrevet af Niels Christiansen, Kandidat for Alternativet Østjylland

I min tid i Alternativet Aarhus har det altid været kutyme, at det var svært at samle folk (også betalende medlemmer) til de arrangementer, der har været arrangeret. Det kunne vi godt tænke os at lave om på.
I Kandidatteamet har vi flere gange snakket om, hvordan vi dog skal finde frivillige til det kommende valg. Vi skal jo bruge både plakatopsættere, folk der kan gå på gaden, samt folk der vil indgå i de enkelte kandidaters kampagneteams og meget meget mere. Vi er allerede nu i gang med at lave aktiviteter, og måske har I deltaget ved en af HC Molbechs temafredagsbarer – dem kommer der flere af.

Derudover har vi lavet en gruppe, som vi kalder ”Alternativet Østjyllands Rejsehold”, der har til formål at skabe synlighed om Alternativet i hele Østjylland. Indtil videre har gruppen kunnet holde en kadence der hedder at gå på gaden en gang om ugen, men i det nye år, er det måske ikke helt nok. Derfor skal vi have mobiliseret mange flere aktive frivillige. I Kandidatteamet arbejder vi hen imod, at vi som minimum skal have to mandater i folketinget fra Østjylland, og det vil kræve blod, sved og tårer – også fra medlemmerne. Kender du nogen, der måske kunne have lyst til at være aktive frivillige, så prik gerne til dem. Der er brug for alle. Vil du være med i Alternativets Rejsehold, så kontakt undertegnede Niels Christiansen.

Til sidst er det værd at nævne, at du/I bør være opmærksomme på, hvad der bliver delt fra Alternativet. Blandt andet på Facebookgruppen Alternativet Østjylland, hvor vi hver aften deler en ny video med en præsentation af et politisk forslag. Jo mere der likes og deles, jo mere reach får vi. Ligeledes bør du gå ind og like og følge de lokale kandidater i Østjylland. Gerne både på Twitter, Facebook og måske endda også Instagram. Jo flere der følger, liker og deler, jo mere reach får vi.

Har du selv idéer til arrangementer, der kan skabe synlighed og opmærksomhed om Alternativet, så hold dig endelig ikke tilbage. Du kan altid søge hjælp hos blandt andet kandidaterne, hvis du ikke føler, at du kan klare tingene selv. Flere kan mere. Jo mere vi kommer ud, og jo flere vi kommer ud til, jo bedre er oddsene for, at Alternativet får et kanonvalg. Det vil vores børn og børnebørn være taknemmelige for.

Vi glæder os til at se jer sprede grønt håb.

For mere information kontakt Niels Christiansen på niels.christiansen25@gmail.com

Løsningernes år

Sidst men ikke mindst vil vi endnu engang dele Uffe Elbæks opløftende, grønne nytårstale - lad 2019 blive løsningernes år!

Godt nytår!
Alternativet Aarhus