Nytårshilsen - Alternativet Skanderborg

Lille store verden
herfra hvor jeg står
tror jeg kun det’ kærlighed
du ønsker dig til næste år….
Rasmus Seebach

Kære alle sammen
Vi skal til at sige farvel til 2016. På mange måder et vildt år, der sidder i os med indtryk vi gerne ville have været fri for. USA gør klar til at lade Trump overtage rattet – truslen om ufred og ubalance i verden mellem mennesker og mht. klimaet hører vi hele tiden om. Alligevel fortsætter mange mennesker deres vante livsstil som om intet kan vælte os. Hvor er demokratiet på vej hen, og hvem skal værne om det og kæmpe for det i dag?
Hvor starter ny politisk kultur? Er det hos politikerne, græsrodsbevægelserne eller slet og ret hos den enkelte, der tager ansvar i det daglige.

I Alternativet har vi ikke alle svarene, men vi ved dog en ting: Der er nødt til at ske noget nyt, for det gamle system har udlevet sin tid. Vi må have det konstruktive opbyggelige tilbage i debatten. Vi må have håbet tilbage i hjerterne og vi må skabe resultater der reelt gør en forskel for mennesker og vores jord.
Vi KAN være et ALTERNATIV til det bestående, og vi KAN udrette store og vigtige ting, så på med arbejdshandskerne!! :slight_smile:

På lokalt plan ser vi frem mod kommunalvalget i 2017. En stor mulighed for Alternativet til at være til gavn i Skanderborg.
Som du forhåbentligt ved? Holder vi års- og opstillingsmøde d. 17/1-17. Nærmere information, samt forslag til vedtægtsændringer og opstillingsgrundlag, bliver udsendt en af de nærmeste dage. Tryk gerne deltag på denne facebook-begivenhed. https://www.facebook.com/events/1607140559311946/

Det politiske arbejde er allerede igang og vi vil i Alternativet Skanderborg gerne invitere både medlemmer og ikke medlemmer til at deltage i udviklingen af vores kommunalpolitik. Vi skal finde vores mærkesager, visioner og vores generelle politik på alle relevante områder. Vi har valgt at nedsætte de samme politiske udvalg i Alternativet Skanderborg, som man har i Skanderborg kommune og vi håber at mange af jer vil bidrage med viden og foreslag til politikudviklingen.

Her er datoerne for de første møder. Møderne afholdes som udgangs punkt i kulturhuset i Skanderborg. Hvis ikke vil du kunne se det på vores Facebook side https://www.facebook.com/alternativetskanderborg/ eller på AlleOs https://alleos.alternativet.dk/lokalforening/112

  • 3 Januar. holde vi møde i miljø udvalget klokken 9.00
  • 9 januar. Holder vi møde i skole og børn udvalget Klokken 19
  • 27 januar. holder vi møde socialpolitikisk udvalg Klokken 19.00
  • 9 februar. holder vi møde i økonomi udvalget klokken 19.00

Kom gerne til alle møderne, eller til dem du har særlig interesse for.
Skriv evt. på forhånd på vores mail adresse skanderborg@alternativet.dk eller mød op på dagen. Vi glæder os til at se jer.

Tak for jeres støtte i 2016. Vi ser frem til at arbejde videre sammen med jer, og ønsker for hver enkelt og for os alle et bæredygtigt og lykkebringende 2017.

1 Synes om