Nyt nyt nyt

Nyhedsbrev for Alternativets bydelsforening på Nørrebro januar 2017.
Glædelig jul og godt nytår – vi håber I er kommet godt ind i det nye år.

Det er efterhånden længe siden I har hørt fra os, og det er af den simple grund, at vi har haft mandefald i bestyrelsen, og haft brug forstærkninger.
Så efter et ekstraordinært årsmøde i november, er vi nu en fuldtallig bestyrelse med masser energi og gode ideer til hvordan vi gør Nørrebro til et endnu federe sted at bo.

Og det er afgørende med gode ressourcer, for foran os har vi et år med mange store og vigtige begivenheder.
Det hele starter med vores egen generalforsamling i marts, hvor vi skal bestemme hvem som skal være en del af bydelsforeningens bestyrelse det kommende år.
Lidt senere på året finder både kommunale- og regionsvalget sted, som begge to er meget vigtige begivenheder for demokratiet, og især for Alternativet, da vi for første gang har muligheden for at vælge vores egne kandidater.
Så hvis du på nogen måde har et kandidatspirer i maven eller har lyst til at være med til at lave dette historiske valg for Alternativet, er det NU du skal melde dig på banen.
Men meget mere om valgene, og hvordan du kan hjælpe til, i de kommende nyhedsbreve.

Det betyder dog ikke at I skal snydes for spændende alternative oplevelser her på Nørrebro.
For øjeblikket er der en gruppe “Alternativ vækst” som arrangerer en række virksomhedsbesøg, hvor interesserede får mulighed for at opleve forskellige socio-økonomiske virksomheder, som arbejder med alle de bæredygtige parametre vi er så vilde med.
De har allerede afholdt to lærerige besøg.
Næste besøg vil blive annonceret både i vores facebookgrupper og her i nyhedsbrevet.

Det var alt for denne gang - i næste nyhedsbrev vil I komme til at høre endnu mere om hvordan du kan få indflydelse på de kommende valg, og så får du også en mulighed for at møde din nye bestyrelse.

Tak for at du er medlem af Alternativet - sammen ved vi mere, og kan gøre Danmark (og resten af verdenen) til et endnu bedre sted.

Venlig hilsen
Alternativets bydelsforening på Nørrebro