Nyt i april


Kære alternativist!

Her er et lille skriv med nyt fra bestyrelsen og Borgerrepræsentationen, Folketingskandidater i Storkredsen, og så er søndagsbrunch tilbage!

Søndagsbrunch

Sæt kryds i kalenderen søndag d. 24/4 kl. 10-12.
Den hedengangne brunch var engang nok det hyggeligste og uformelle faste samlingssted for alternativister og interesserede i København. Endelig genoplives brunchen - så kom glad og tag din familie/venner med :blush:

Link til begivenhed på Facebook.

Konstitueret bestyrelse

Den nyvalgte bestyrelse har fået konstitueret sig således at Bodil og Uffe fortsætter i deres tidligere roller:

 • Talsperson, Bodil Nissen
 • Økonomiansvarlig, Uffe Meulengracht

Vær med til at udvikle Alternativets forslag i Københavns Kommune

Flere ved mere – også i kommunalpolitik! Derfor starter vi nu en proces, hvor du som medlem kan være med til at udvikle forslag, som Alternativet stiller i Borgerrepræsentationen. I mangel på bedre navne, kalder vi det ”Forslagsudviklingsgruppen” til at begynde med. Forslagsudviklingsgruppen er tilknyttet Christina Olumeko, som sidder i Teknik- og Miljøudvalget. Det betyder, at forslagene primært vil være knyttet til byudvikling, boligpolitik, transport, klima, natur, miljø, infrastruktur, energiforsyning og andet i den dur.

Det første politikområde, som forslagsudviklingsgruppen kigger på, bliver transportområdet. Her vil vi over en møderække på 4 møder brainstorme, diskutere, researche og til sidst udvikle forslag, som Christina kan bruge i udvalget. Uanset om du er nyt eller gammelt medlem, så er du inviteret til at sætte dit præg på forslagene, og det er en fed mulighed for at møde andre medlemmer og lære en hel masse om politik.

Møderækken for udvikling af forslag til transportområdet er:

 1. Søndag d. 10. april kl. 10-13: Brainstormmøde (introduktion til forslagsudvikling og transportområdet. Valg af sager og underområder, som vi arbejder videre med på de næste møder). Tilmeld dig eventet her.
 2. Onsdag d. 20. april kl. 17-20: Research og kvalificering (her undersøger vi nærmere, får besøg af eksterne aktører såsom forskere el. virksomheder og laver vores første bud på forslag). Tilmeld dig eventet her.
 3. Onsdag d. 5. maj kl. 17-20: Research og kvalificering (her undersøger vi nærmere, får besøg af eksterne aktører såsom forskere el. virksomheder og laver vores andet bud på forslag). Tilmeld dig eventet her.
 4. Søndag d. 15. maj kl. 10-13: Udformning af endelige forslag og evaluering af forløbet. Tilmeld dig eventet her.

Der kan blive ændret lidt i tidsrummene, så hold øje med tidsrummene på de enkelte AlleOs-events.

Hvis du har spørgsmål til forslagsudviklingsgruppen, så skriv til Christina Olumeko på christina_olumeko@kk.dk. Hvis du har spørgsmål til den første møderække så skriv til Peter Laudrup på peter.laudrup@alternativet.dk.

Vi glæder os til at se mange af jer til en masse fed forslagsudvikling!

Folketingskandidater

Sidst men ikke mindst!
I dag fandt opstillingsmødet i Storkreds København sted, og der blev valgt 9 seje og motiverede kandidater.

Fra venstre mod højre:

 • Christina Olumeko
 • Noah Reinert Sturis
 • Mette Bram
 • Troels Chr. Jakobsen
 • Fabrizio d’Ottone
 • Franciska Rosenkilde
 • Jonathan Ries
 • Annika Martins
 • Jan Kristoffersen

Franciska blev valgt som spidskandidat.

Og vi glæder os til at støtte dem i en kommende Folketingsvalgkampagne!

De grønneste hilsner
image